קינוח קוטיה

חומרים:1 כוס פרג4 כפות מרגרינה4 כפות דבשמיץ לימון1-2 כפות קליפות תפוז מסוכרות1-2 כפות שבבי שקדים1-2 כפות תאנים מיובשות1-2 כפות תמרים1-2 כפות צימוקיםטרטלטים מוכניםאופן ההכנה:משרים את הפרג במים חמים.מרתיחים במשך כ-20 דקות עד לריכוך.מסננים וטוחנים לקבלת ממרח חלק.מחממים מרגרינה ודבש, מוסיפים את הפרג, ומטגנים.מוסיפים את הפירות כשהם קצוצים ומערבבים.מוסיפים מיץ לימון לטעם.מגישים בתוך טרטלטים, או לחלופין מערבבים עם חיטה מבושלת ומגישים בקערה קטנה עם כפית. השפיות אגניישקה קרנגליצקה ואגתה וויידה מרשת מסעדות העילית קרנגליצי בוורשה. מנחות סדנת היכרות עם המטבח הפולני בבית הספר תדמור

חומרים:
1 כוס פרג
4 כפות מרגרינה
4 כפות דבש
מיץ לימון
1-2 כפות קליפות תפוז מסוכרות
1-2 כפות שבבי שקדים
1-2 כפות תאנים מיובשות
1-2 כפות תמרים
1-2 כפות צימוקים
טרטלטים מוכנים

אופן ההכנה:
משרים את הפרג במים חמים.
מרתיחים במשך כ-20 דקות עד לריכוך.
מסננים וטוחנים לקבלת ממרח חלק.
מחממים מרגרינה ודבש, מוסיפים את הפרג, ומטגנים.
מוסיפים את הפירות כשהם קצוצים ומערבבים.
מוסיפים מיץ לימון לטעם.
מגישים בתוך טרטלטים, או לחלופין מערבבים עם חיטה מבושלת ומגישים בקערה קטנה עם כפית.

השפיות אגניישקה קרנגליצקה ואגתה וויידה מרשת מסעדות העילית קרנגליצי בוורשה. מנחות סדנת היכרות עם המטבח הפולני בבית הספר תדמור

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר