קינוח קרמל עם קראנץ' אגוזים

חומרים להכנת 4 מנות:70 גרם אגוזים (מכל סוג שאוהבים)4 כפות דבש1 כפית של גרידת קליפת תפוז 50 גרם צימוקיםרביעיית מעדני סויה אלפרו בטעם קרמל (125 גר' כל יחידה)קורט מלחאופן ההכנה: מחממים מראש את התנור ל- 180 מעלות. קוצצים את האגוזים במטחנה או בסכין. מערבבים את האגוזים הקצוצים עם הדבש, קליפת התפוז המגוררת, קורט המלח והצימוקים. מניחים את תערובת האגוזים והדבש על נייר אפייה.מכניסים לתנור למשך 10 דקות ומערבבים בכפית מדי פעם. מוציאים את תערובת האגוזים מהתנור וומניחים אותה להתקרר.לאחר מכן מפוררים אותה לשברים גסים עד שמתקבלת תערובת קראנץ' אגוזים.יוצקים לכוסות הגשה שכבות של מעדן סויה אלפרו בטעם קרמל ומעליו קראנץ' אגוזים. מסיימים בשכבת קראנץ' אגוזים.מכסים את הכוסות עם הקינוח בניילון נצמד ומכניסים למקרר.מגישים קר.מומלץ לעטר את המנה במעט גרידת תפוז.המלצה: מי שמעדיף קינוח שוקולדי יכול להשתמש במעדני אלפרו בטעם שוקולד במקום בקרמל.

חומרים להכנת 4 מנות:
70 גרם אגוזים (מכל סוג שאוהבים)
4 כפות דבש
1 כפית של גרידת קליפת תפוז
50 גרם צימוקים
רביעיית מעדני סויה אלפרו בטעם קרמל (125 גר' כל יחידה)
קורט מלח

אופן ההכנה:
מחממים מראש את התנור ל- 180 מעלות.
קוצצים את האגוזים במטחנה או בסכין.
מערבבים את האגוזים הקצוצים עם הדבש, קליפת התפוז המגוררת, קורט המלח והצימוקים.
מניחים את תערובת האגוזים והדבש על נייר אפייה.
מכניסים לתנור למשך 10 דקות ומערבבים בכפית מדי פעם.
מוציאים את תערובת האגוזים מהתנור וומניחים אותה להתקרר.
לאחר מכן מפוררים אותה לשברים גסים עד שמתקבלת תערובת קראנץ' אגוזים.
יוצקים לכוסות הגשה שכבות של מעדן סויה אלפרו בטעם קרמל ומעליו קראנץ' אגוזים.
מסיימים בשכבת קראנץ' אגוזים.
מכסים את הכוסות עם הקינוח בניילון נצמד ומכניסים למקרר.
מגישים קר.
מומלץ לעטר את המנה במעט גרידת תפוז.

המלצה:
מי שמעדיף קינוח שוקולדי יכול להשתמש במעדני אלפרו בטעם שוקולד במקום בקרמל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר