קיפירינייה ברזילאית

קיפירינייה היא אפריטיף ברזילאי ידוע – מומלץ לשתות לפני הארוחה ולא בסופ, מכיוון שהיא פותחת תאבון ומסייעת לעיכול המזון

קיפירינייה היא אפריטיף ברזילאי ידוע – מומלץ לשתות לפני הארוחה ולא בסופה, מכיוון שהיא פותחת תאבון ומסייעת לעיכול המזון

חומרים ל- 4 כוסות:
מצרכים:
4 לימוני ליים
שש כפיות סוכר קנים
250 מ"ל קשאסה 61
קרח גרוס

אופן ההכנה:
סוחטים את לימוניי הליים לתוך מכתש מעץ.
מוסיפים שש כפיות סוכר קנים,
מוסיפים 250 מ"ל קשאסה 61 (המרכיב האלכוהולי הברזילאי במשקה).
מערבבים היטב,
מוסיפים קרח גרוס וכותשים בעזרת העלי. 
מוזגים לכוס, אליה ניתן להוסיף כפית גרידת לימון-ליים קצוצה היטב.
מומלץ להגיש עם קוביית קרח.

חשוב לדעת:
על מנת להפוך את הקיפירינייה למוחיטו (משקה מקסיקני לימוני)
ניתן להוסיף כמה עלי נענע טריים בכוס לפני ההגשה (לא לקצוץ או לכתוש).

ממתכוני פסטיבל דרום אמריקה בצפון הנגב, 17-22 באוגוסט 2009
לפרטים ולמידע נוסף:
www.habsor.co.il ,052-9991003  

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר