8-10 מנות
חומרים:
כוס אורז עגול
50 גרם גבינת קשקבל
20 גרם גבינת פוקרינו או פרמזן
פטרוזיליה קצוצה
טימין
בזיליקום
מלח ופלפל לפי הטעם
8-10 קישואים עגולים
אופן ההכנה:
מבשלים את כוס האורז העגול חצי בישול.
מערבבים את האורז עם הגבינות.
מוסיפים פטרוזיליה, טימין ובזיליקום לפי הטעם.
מתבלים את התערובת במלח ופלפל.
חותכים את הראש של הקישואים העגולים ושומרים בצד (הראש ישמש כמכסה)..
מרוקנים בזהירות את פנים הקישוא.
משמנים את הקישוא בשמן זית מבחוץ ומבפנים.
ממלאים את הקישואים באורז וסוגרים במכסים שחתכנו מהקישואים.
מניחים בתבנית ואופים 45 דקות ב- 180 מעלות עטוף בנייר כסף, ועוד 10 דקות ללא הכיסוי בתנור שחומם מראש.