קישואים עגולים עם גבינת פטה ושקדים

6 מנותחומרים:10 קישואים עגולים 1/4 כוס שמן זית1/2 כף מלח גספלפל שחור גרוס1/2 כוס עלי זעתר קצוצים 3 שיני שום קלופות 100 גרם שקדים מולבנים פרוסים150 גרם גבינת פטה מפוררתאופן ההכנה:מחממים את התנור לחום גבוה (220 מעלות).חותכים את הקישואים לרבעים.מערבבים בקערה עם שמן, מלח, פלפל ועלי זעתר. מעבירים לתבנית ומוסיפים את שיני השום. מכניסים לתנור ואופים כ- 15 דקות עד שהקישואים מתרככים, אך לא יותר מדי. מוציאים מהתנור ומקררים לטמפרטורת החדר.קולים את השקדים במחבת טפלון ללא שומן תוך ערבוב, עד שהם משנים את צבעם לזהוב.הגשה: מעבירים את הקישואים לקערה.מפזרים את השקדים ואת הגבינה ומגישים. ערכים תזונתיים למנה:294 קלוריות, 15 גרם פחמימות, 11 גרם חלבון, 23 גרם שומןהמתכון מתוך המוסף המערכתי המיוחד של מתכוני אוכל בריא וטיפים לבישול בריא – "טעם מנטה", המצורף ללא תשלום למגזין מנטה.

6 מנות

חומרים:
10 קישואים עגולים
1/4 כוס שמן זית
1/2 כף מלח גס
פלפל שחור גרוס
1/2 כוס עלי זעתר קצוצים
3 שיני שום קלופות
100 גרם שקדים מולבנים פרוסים
150 גרם גבינת פטה מפוררת

אופן ההכנה:
מחממים את התנור לחום גבוה (220 מעלות).
חותכים את הקישואים לרבעים.
מערבבים בקערה עם שמן, מלח, פלפל ועלי זעתר.
מעבירים לתבנית ומוסיפים את שיני השום.
מכניסים לתנור ואופים כ- 15 דקות עד שהקישואים מתרככים, אך לא יותר מדי.
מוציאים מהתנור ומקררים לטמפרטורת החדר.
קולים את השקדים במחבת טפלון ללא שומן תוך ערבוב, עד שהם משנים את צבעם לזהוב.

הגשה:
מעבירים את הקישואים לקערה.
מפזרים את השקדים ואת הגבינה ומגישים.

ערכים תזונתיים למנה:
294 קלוריות, 15 גרם פחמימות, 11 גרם חלבון, 23 גרם שומן


המתכון מתוך המוסף המערכתי המיוחד של מתכוני אוכל בריא וטיפים לבישול בריא – "טעם מנטה", המצורף ללא תשלום למגזין מנטה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר