קישוא מאודה

מרכיבים לארבעה סועדים1 ק"ג קישואים ירוקים חתוכים לרצועות1 בצל חתוך לקוביות3 שיני שום קצוצים1 כף שמן זיתחצי כפית כורכום1 כפית מלחרבע כפית פלפל שחור טחון1 כף שמיר קצוץ אופן הכנהמאדים את הבצל עם שמן בסיר שטוח. מוסיפים את השום לחצי דקה של אידוי. מוסיפים את הקישואים ומערבבים. מכסים את הסיר ומשאירים על אש נמוכה לכ-10 דקות. לאחר מכן מוסיפים את התבלינים (כורכום, שמיר, מלח ופלפל) ומערבבים היטב. מכסים שוב ומבשלים לעוד כ-שלוש דקות על אש נמוכה. מכבים את האש ומשאירים את המכסה סגור לעוד כ-10 דקות ומגישים.

מרכיבים לארבעה סועדים
1 ק"ג קישואים ירוקים חתוכים לרצועות
1 בצל חתוך לקוביות
3 שיני שום קצוצים
1 כף שמן זית
חצי כפית כורכום
1 כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור טחון
1 כף שמיר קצוץ

אופן הכנה
מאדים את הבצל עם שמן בסיר שטוח. מוסיפים את השום לחצי דקה של אידוי.

מוסיפים את הקישואים ומערבבים.

מכסים את הסיר ומשאירים על אש נמוכה לכ-10 דקות.

לאחר מכן מוסיפים את התבלינים (כורכום, שמיר, מלח ופלפל) ומערבבים היטב.

מכסים שוב ומבשלים לעוד כ-שלוש דקות על אש נמוכה.

מכבים את האש ומשאירים את המכסה סגור לעוד כ-10 דקות ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר