מרכיבים לארבעה סועדים
1 ק"ג קישואים ירוקים חתוכים לרצועות
1 בצל חתוך לקוביות
3 שיני שום קצוצים
1 כף שמן זית
חצי כפית כורכום
1 כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור טחון
1 כף שמיר קצוץ
אופן הכנה
מאדים את הבצל עם שמן בסיר שטוח. מוסיפים את השום לחצי דקה של אידוי.
מוסיפים את הקישואים ומערבבים.
מכסים את הסיר ומשאירים על אש נמוכה לכ-10 דקות.
לאחר מכן מוסיפים את התבלינים (כורכום, שמיר, מלח ופלפל) ומערבבים היטב.
מכסים שוב ומבשלים לעוד כ-שלוש דקות על אש נמוכה.
מכבים את האש ומשאירים את המכסה סגור לעוד כ-10 דקות ומגישים.