קישוני בצק לחנוכה

מצרכים:3 כוסות קמח1 כף סוכר 5 חלמונים 1 שמנת חמוצה1 כף ברנדי 1 כפית תמצית ונילקורט מלחאופן ההכנה:מערבבים יחד בקערה את כל החומרים עד לקבלת בצק אחיד וחלק (אם נדבק ניתן להוסיף טיפה קמח).מניחים את הבצק ל-15 דקות.חוצים את הבצק לשניים.מרדדים על משטח מקומח לשכבה דקה ומלבנית.פורסים את הבצק לאצבעות.מבצעים קשר עניבה.מטגנים בשמן עמוק וסופגים.לאחר הוצאת הקישונים מפזרים אבקת סוכר ומגישים חם."אחוזת טל" – מרכז האירועים בצומת עד הלום

מצרכים:
3 כוסות קמח
1 כף סוכר
5 חלמונים
1 שמנת חמוצה
1 כף ברנדי
1 כפית תמצית וניל
קורט מלח

אופן ההכנה:
מערבבים יחד בקערה את כל החומרים עד לקבלת בצק אחיד וחלק (אם נדבק ניתן להוסיף טיפה קמח).
מניחים את הבצק ל-15 דקות.
חוצים את הבצק לשניים.
מרדדים על משטח מקומח לשכבה דקה ומלבנית.
פורסים את הבצק לאצבעות.
מבצעים קשר עניבה.
מטגנים בשמן עמוק וסופגים.
לאחר הוצאת הקישונים מפזרים אבקת סוכר ומגישים חם.

"אחוזת טל" – מרכז האירועים בצומת עד הלום

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר