מצרכים:
3 כוסות קמח
1 כף סוכר
5 חלמונים
1 שמנת חמוצה
1 כף ברנדי
1 כפית תמצית וניל
קורט מלח
אופן ההכנה:
מערבבים יחד בקערה את כל החומרים עד לקבלת בצק אחיד וחלק (אם נדבק ניתן להוסיף טיפה קמח).
מניחים את הבצק ל-15 דקות.
חוצים את הבצק לשניים.
מרדדים על משטח מקומח לשכבה דקה ומלבנית.
פורסים את הבצק לאצבעות.
מבצעים קשר עניבה.
מטגנים בשמן עמוק וסופגים.
לאחר הוצאת הקישונים מפזרים אבקת סוכר ומגישים חם.
"אחוזת טל" – מרכז האירועים בצומת עד הלום