קיש ברוקולי וגבינת עיזים

מרכיביםבצקחצי ק"ג קמח200 ג"ר חמאה חצי כפית מלחחצי כפית פלפלחצי כוס יוגורט2 ביצים מילויק"ג ברוקולי חתוך לפרחים 250 ג"ר גבינת עיזים קורט אגוז מוסקט קורט פלפל שטה 3 ביצים 3 בצלים חתוכים לרצועות דקות אופן הכנהבצקמערבבים את הקמח, חמאה, מלח והפלפל עד קבלת פירורים.מוסיפים את היוגורט והביצים ומעסים עד קבלת בצק אחיד.מילוימקפיצים את הברוקולי והבצל במחבת עם מעט שמן. מוסיפים את כל התבלינים מקפיצים קלות ומעבירים לקערה. מקררים את המילוי ומוסיפים את הגבינה והביצים ומערבבים.את הבצק משטחים בתבנית רצויה ואת מילוי הקישואים פורסים מעל ומכניסים לתנור ל- 17 דקות ב- 180 מעלות והמנה מוכנה.

מרכיבים

בצק
חצי ק"ג קמח
200 ג"ר חמאה
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל
חצי כוס יוגורט
2 ביצים

מילוי
ק"ג ברוקולי חתוך לפרחים
250 ג"ר גבינת עיזים
קורט אגוז מוסקט
קורט פלפל שטה
3 ביצים
3 בצלים חתוכים לרצועות דקות

אופן הכנה

בצק
מערבבים את הקמח, חמאה, מלח והפלפל עד קבלת פירורים.

מוסיפים את היוגורט והביצים ומעסים עד קבלת בצק אחיד.

מילוי
מקפיצים את הברוקולי והבצל במחבת עם מעט שמן.

מוסיפים את כל התבלינים מקפיצים קלות ומעבירים לקערה. מקררים את המילוי ומוסיפים את הגבינה והביצים ומערבבים.

את הבצק משטחים בתבנית רצויה ואת מילוי הקישואים פורסים מעל ומכניסים לתנור ל- 17 דקות ב- 180 מעלות והמנה מוכנה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר