fbpx

קיש גבינה קישואים

חומריםלבצקביצה אחת2 כפות מים קריםכפית סוכר2 כוסות קמח120 גרם חמאה חתוכה לקוביותחצי כפית מלחלמילוי3 קישואים בינוניים150 גרם של גבינת מוצרלה רכה או גבינת עיזים 3 ביציםחצי כוס חלבחצי כוס שמנת מתוקהכף קמחמלח ופלפל לפי הטעם.אופן ההכנההבצקמכניסים לקערה את הקמח המלח הסוכר והחמאה ומערבבים יחד.לאחר מכן מוסיפים את הביצה ואת המים ולשים את החומרים עד לקבלת בצק אחיד.מגלגלים את בצק לכדור ומקררים כשעה במקרר.המילויקוצצים את הקישואים דק או טוחנים בבלנדר, ולאחר מכן סוחטים אותם טוב טוב עד להוצאת הנוזלים.מכניסים לקערה את הגבינה, הביצים, החלב,השמנת המתוקה והקמח ומערבבים היטב.מוסיפים את הקישואים, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.מרדדים את כדור הבצק שקורר לחצי ס"מ ומניחים על תבנית משומנת. שופכים את המילוי באופן שווה, ומכניסים לתנור שחומם מראש בחום בינוני (180 מעלות) ל-30 דק' .
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים
לבצק
ביצה אחת
2 כפות מים קרים
כפית סוכר
2 כוסות קמח
120 גרם חמאה חתוכה לקוביות
חצי כפית מלח

למילוי
3 קישואים בינוניים
150 גרם של גבינת מוצרלה רכה או גבינת עיזים
3 ביצים
חצי כוס חלב
חצי כוס שמנת מתוקה
כף קמח
מלח ופלפל לפי הטעם.

אופן ההכנה
הבצק
מכניסים לקערה את הקמח המלח הסוכר והחמאה ומערבבים יחד.
לאחר מכן מוסיפים את הביצה ואת המים ולשים את החומרים עד לקבלת בצק אחיד.
מגלגלים את בצק לכדור ומקררים כשעה במקרר.

המילוי
קוצצים את הקישואים דק או טוחנים בבלנדר, ולאחר מכן סוחטים אותם טוב טוב עד להוצאת הנוזלים.
מכניסים לקערה את הגבינה, הביצים, החלב,השמנת המתוקה והקמח ומערבבים היטב.
מוסיפים את הקישואים, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
מרדדים את כדור הבצק שקורר לחצי ס"מ ומניחים על תבנית משומנת.
שופכים את המילוי באופן שווה, ומכניסים לתנור שחומם מראש בחום בינוני (180 מעלות) ל-30 דק' .

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר