קיש גבינות מובחרות ועגבניות שרי מתוקות

7 רינגים בקוטר 7 ס"מ, חד פעמי או כל כלי חסין אש אישיחומרי הבצק:400 ג' קמח מנופה קר.100 ג' חמאה קרה.1 כפית מלח.2 חלמונים.מעט חלב קר לפי הצורך.אופן ההכנה: מעבדים חמאה עם חלמונים ומוסיפים קמח ומלח. במידת הצורך קושרים במעט חלב עד לקבלת בצק אחיד.מניחים במקרר למשך כ – 1/2 שעה.מרדדים על משטח מקומח לעלה דק בעובי 1/2 ס"מ.מרפדים את הרינגים או תבניות האפייה האישיות, ונותנים דגש להידוק דפנות הרינגחומרים למלית:1 קוביית פטה כבשים או עזים מפוררת גס.2 ביצים.1/4 כוס חלב או שמנת מתוקה.125 ג' שמנת חמוצה של פעם.125 ג' גבינה לבנה שמנה.50 ג' גבינה צהובה מפוררת.15 – 20 י"ח עגבניות שרי חצויות.1/2 צרור עליי בזיליקום קצוצים.2 כפות שמן זית.מעט גרגירי קצח או שומשום לפיזור.אופן ההכנה:מקפיצים את העגבניות עם הבזיליקום בשמן זית חם ומצננים.מערבבים את שאר חומרי המלית היטב. עורכים עגבניות מוקפצות על תחתית הרינג המרופד בבצק.יוצקים מהמילוי עד כיסויי הרינג.אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות במשך כ- 30 דקות.מוציאים מהתנור ומפזרים קצח או שומשום ועלי בזיל קצוצים או שלמים.מחזירים לאפייה קצרה של 5 – 8 דקות ומצננים מעט.מומלץ להגשה עם סלט ירוק רענן, או כתוספת לארוחת חג חלבית."מכללת השף":סניף תל-אביב – בניין עתיד, רח' החרש 8, טל': 1-700-500-774סניף ירושלים – בית הארחה בית וגן, רח' הפסגה 8, 1-700-500-034סניף באר-שבע – מלון גולדן טוליפ, 1-700-700-572סניף חיפה – שד' ההסתדרות, 1-700-500-764

7 רינגים בקוטר 7 ס"מ, חד פעמי או כל כלי חסין אש אישי

חומרי הבצק:
400 ג' קמח מנופה קר.
100 ג' חמאה קרה.
1 כפית מלח.
2 חלמונים.
מעט חלב קר לפי הצורך.

אופן ההכנה:
מעבדים חמאה עם חלמונים ומוסיפים קמח ומלח. במידת הצורך קושרים במעט חלב עד לקבלת בצק אחיד.
מניחים במקרר למשך כ – 1/2 שעה.
מרדדים על משטח מקומח לעלה דק בעובי 1/2 ס"מ.
מרפדים את הרינגים או תבניות האפייה האישיות, ונותנים דגש להידוק דפנות הרינג

חומרים למלית:
1 קוביית פטה כבשים או עזים מפוררת גס.
2 ביצים.
1/4 כוס חלב או שמנת מתוקה.
125 ג' שמנת חמוצה של פעם.
125 ג' גבינה לבנה שמנה.
50 ג' גבינה צהובה מפוררת.
15 – 20 י"ח עגבניות שרי חצויות.
1/2 צרור עליי בזיליקום קצוצים.
2 כפות שמן זית.
מעט גרגירי קצח או שומשום לפיזור.

אופן ההכנה:
מקפיצים את העגבניות עם הבזיליקום בשמן זית חם ומצננים.
מערבבים את שאר חומרי המלית היטב.
עורכים עגבניות מוקפצות על תחתית הרינג המרופד בבצק.
יוצקים מהמילוי עד כיסויי הרינג.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות במשך כ- 30 דקות.
מוציאים מהתנור ומפזרים קצח או שומשום ועלי בזיל קצוצים או שלמים.
מחזירים לאפייה קצרה של 5 – 8 דקות ומצננים מעט.
מומלץ להגשה עם סלט ירוק רענן, או כתוספת לארוחת חג חלבית.

"מכללת השף":
סניף תל-אביב – בניין עתיד, רח' החרש 8, טל': 1-700-500-774
סניף ירושלים – בית הארחה בית וגן, רח' הפסגה 8, 1-700-500-034
סניף באר-שבע – מלון גולדן טוליפ, 1-700-700-572
סניף חיפה – שד' ההסתדרות, 1-700-500-764

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר