קיש גבינות צאן

חומרים לבצק: 1.5 כוסות קמח100 גר' חמאה0.5 כפית מלח1 חלמון3-2 כוסות מיםחומרים למלית: 100 גר' פקורינו100 גר' קצ'וטה100 גר' סנט מור1.5 מכלים קרם פרש3 ביצים2 כפות אורגנו טרי2 כפות פטרוזיליה2 כפות רוזמרין קצוץ2 כפות שמן זיתאופן ההכנה: מעבדים במעבד מזון קמח, חמאה ומלח עד לקבלת תערובת פירורים. מערבבים את החלמון עם המים, מוסיפים לתערובת ומעבדים כמה שניות לקבלת בצק אחיד. משטחים קלות את הבצק ומשהים במקרר למשך שעה.  מרדדים את הבצק לקוטר תבנית 26 ס"מ ומשהים במקרר.  את כל חומרי המלית מעבדים במעבד מזון לתערובת חלקה.יוצקים את התערובת לתבנית עם הבצק.אופים 45 דקות בחום 180 מעלות.

חומרים לבצק:
1.5 כוסות קמח
100 גר' חמאה
0.5 כפית מלח
1 חלמון
3-2 כוסות מים

חומרים למלית:
100 גר' פקורינו
100 גר' קצ'וטה
100 גר' סנט מור
1.5 מכלים קרם פרש
3 ביצים
2 כפות אורגנו טרי
2 כפות פטרוזיליה
2 כפות רוזמרין קצוץ
2 כפות שמן זית

אופן ההכנה: 
מעבדים במעבד מזון קמח, חמאה ומלח עד לקבלת תערובת פירורים.
מערבבים את החלמון עם המים,
מוסיפים לתערובת ומעבדים כמה שניות לקבלת בצק אחיד.
משטחים קלות את הבצק ומשהים במקרר למשך שעה. 
מרדדים את הבצק לקוטר תבנית 26 ס"מ ומשהים במקרר. 
את כל חומרי המלית מעבדים במעבד מזון לתערובת חלקה.
יוצקים את התערובת לתבנית עם הבצק.
אופים 45 דקות בחום 180 מעלות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר