קיש גבינת עיזים ורוזמרין

חומרים לבצק לקיש:180 גרם קמח120 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות½ כפית מלח¼ כפית סוכר2 כפות מי קרחמספר טיפות מיץ לימוןאןפן ההכנה:לעבד את כל החומרים לבצק בפוד פרוססור (לא יותר מדי).לרדד בתבנית בקוטר 26 ולהקפיא.לאפות אפייה מקדימה של כ– 15דקות עד שמזהיב.חומרים למילוי:2 חב' פרומעזרוזמרין טרי לפי הטעם.3 ביצים 2 גביעי שמנת חמוצהמלח, פלפל, אגוז מוסקט.כוסברהאופן ההכנה:לשטח את הגבינה והרוזמרין על הבצק,לערבב לבלילה את הביצים, שמנת ותבלינים ולשפוך על הבצק.לאפות עד שהבצק אפוי לגמרי והבלילה התייצבה.לאפות בחום של 180 מעלות.

חומרים לבצק לקיש:
180 גרם קמח
120 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
½ כפית מלח
¼ כפית סוכר
2 כפות מי קרח
מספר טיפות מיץ לימון

אןפן ההכנה:
לעבד את כל החומרים לבצק בפוד פרוססור (לא יותר מדי).
לרדד בתבנית בקוטר 26 ולהקפיא.
לאפות אפייה מקדימה של כ– 15דקות עד שמזהיב.

חומרים למילוי:
2 חב' פרומעז
רוזמרין טרי לפי הטעם.
3 ביצים
2 גביעי שמנת חמוצה
מלח, פלפל, אגוז מוסקט.
כוסברה

אופן ההכנה:
לשטח את הגבינה והרוזמרין על הבצק,
לערבב לבלילה את הביצים, שמנת ותבלינים ולשפוך על הבצק.
לאפות עד שהבצק אפוי לגמרי והבלילה התייצבה.
לאפות בחום של 180 מעלות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר