קיש גבינת עיזים ורוזמרין

חומרים לבצק לקיש: 180 גר' קמח 120 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות ½ כפית מלח ¼ כפית סוכר 2 כפות מי קרח כמה טיפות מיץ לימון אופן ההכנה:לעבד את כל החומרים לבצק בפוד פרוססור (לא יותר מדי). לרדד בתבנית בקוטר 26 ולהקפיא. לאפות אפייה מקדימה של כ- 15 דקות עד שמזהיב. חומרים למילוי: 2 חב' פרומעזרוזמרין טרי לפי הטעם3 ביצים2 גביעי שמנת חמוצהמלח, פלפל, אגוז מוסקטכוסברהאופן ההכנה:לשטח את הגבינה והרוזמרין על הבצק. לערבב לבלילה ביצים, שמנת ותבלינים ולשפוך על הבצק. לאפות עד שהבצק אפוי לגמרי והבלילה התייצבה, בחום של 180 מעלות.

חומרים לבצק לקיש:
180 גר' קמח
120 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות
½ כפית מלח
¼ כפית סוכר
2 כפות מי קרח
כמה טיפות מיץ לימון

אופן ההכנה:
לעבד את כל החומרים לבצק בפוד פרוססור (לא יותר מדי).
לרדד בתבנית בקוטר 26 ולהקפיא.
לאפות אפייה מקדימה של כ- 15 דקות עד שמזהיב.

חומרים למילוי:
2 חב' פרומעז
רוזמרין טרי לפי הטעם
3 ביצים
2 גביעי שמנת חמוצה
מלח, פלפל, אגוז מוסקט
כוסברה

אופן ההכנה:
לשטח את הגבינה והרוזמרין על הבצק.
לערבב לבלילה ביצים, שמנת ותבלינים ולשפוך על הבצק.
לאפות עד שהבצק אפוי לגמרי והבלילה התייצבה, בחום של 180 מעלות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר