מצרכים
חומרים לבצק
3 וחצי כוסות קמח
1/4 כוס שמן זית
2 כפיות מיץ לימון
1 כפית מלח
3/4 גביע אשל
½ כוס עלי בזיליקום
חומרים למילוי
1 אריזת טונה פאוצ' 400 גרם
2 ביצים
5 כפיות מיונז
1/2 כוס חלב
4 כפות גבינה צהובה מגוררת
2 עגבניות קלופות חתוכות לקוביות
מלח ופלפל לפי הטעם.
אופן ההכנה
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
מערבלים במיקסר את כל חומרי הבצק לקבלת בצק אחיד.
מרדדים את הבצק לעלה גדול מספיק לכיסוי תחתית התבנית ודפנותיה.
מערבבים את המילוי ויוצקים מעל הבצק. אם נותר בצק ניתן לקשט עם יתרת הבצק את הפאי בחלקו העליון.
אופים על חום בינוני של 180 מעלות במשך45 דקות.
בתום 45 הדקות מורידים את החום לנמוך, ומשאירים את הפאי לעוד כ- 30 דקות בתנור.
מגישים חם.