קיש ים תיכוני מבצק טרליני

חברת כרמית מציעה מתכון חורפי קל הכנה לקיש המתבסס על בצק טרליני מיני כעכים

מערבבים בקערה עם מטרפה ידנית את השמנת, ביצים, טימין, אגוז מוסקט, מלח ופלפל שחור. צילום גלי איתן
מערבבים בקערה עם מטרפה ידנית את השמנת, ביצים, טימין, אגוז מוסקט, מלח ופלפל שחור. צילום גלי איתן

מצרכים

לתחתית

חבילת טרליני מיני כעכים איטלקיים (בטעם שאוהבים)

75 גר׳ חמאה מומסת.

למלית

פלפלים אדומים קלויים (ניתן גם לקנות מוכנים)

50 גר׳ גבינת פטה

זיתי קלמטה ללא חרצנים

שמנת מתוקה לבישול 200 מ״ל

2 ביצים

טימין

אגוז מוסקט

מלח ופלפל שחור

צילום גלי איתן
צילום גלי איתן

אופן ההכנה

טוחנים את הטרליני במעבד מזון עם החמאה המומסת.

מעבירים לתבנית, משטחים ומהדקים לדפנות.

מסננים את הפלפלים הקלויים מהנוזלים ומסדרים אותם על הקלתית.

מפזרים גם את הזיתים ומפוררים גבינת פטה בין הפלפלים.

מערבבים בקערה עם מטרפה ידנית את השמנת, ביצים, טימין, אגוז מוסקט, מלח ופלפל שחור.

מחממים תנור ל- 170 מעלות.

רק כאשר התנור הגיע לטמפרטורה הרצויה יוצקים את הבלילה על הקלתית ומכניסים לתנור.

אופים כ- 10 דקות בטמפרטורה של  170 מעלות ואז מנמיכים לחום של 150 מעלות.

אופים עד להשחמה כ- 35 דקות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה