חומרים לבצק:
180 גר' קמח
120 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות
1/2 כפית מלח
1/4 כפית סוכר
2 כפות מי קרח
כמה טיפות מיץ לימון
אופן ההכנה:
לעבד את כל החומרים לבצק במעבד מזון.
לרדד בתבנית קיש בקוטר 26 ולהקפיא.
לאפות אפייה מקדימה של 15 דקות עד שמזהיב
חומרים למילוי:
250 גר' גבינת רוקפור מגורדת
100 גר' אגוזי מלך קצוצים
3 ביצים
2 גביעי שמנת חמוצה
מלח, פלפל, אגוז מוסקט, כוסברה
אופן ההכנה:
לפזר את הגבינה והאגוזים על הבצק.
לערבב לבלילה ביצים, שמנת ותבלינים.
ולשפוך על הבצק.
לאפות בחום של 180 מעלות 30-40 דקות, עד שהבצק אפוי לגמרי והבלילה התייצבה.