קלופס

 

חומרים:
1 ק"ג בשר בקר טחון
3 בצלים מגוררים
1 קישוא מגורר
1 תפו"א מגורר
3 ביצים טרופות
6 שיני שום מעוכות
פירורי לחם
3 ביצים קשות וקלופות
מלח, פלפל

אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים, למעט הביצים הקשות.
ממלאים תבנית מאורכת ומשומנת בחצי המסה.
מניחים מעל את הביצים הקשות ומכסים בחצי השני של מסת הבשר.
אופים במשך כשעה.
אפשרות אחרת: לעצב ממסת הבשר קציצות, לצפות אותן בפרורי-לחם ולטגן אותן.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה