קלמרי על פלאנצ'ה

מנה קלה להכנה עם טעם מיוחד שמתקבל משילוב העריסה בזמן הצריבה של הקלמרי

מנה קלה להכנה עם טעם מיוחד שמתקבל משילוב העריסה בזמן הצריבה של הקלמרי.
(כמנה ראשונה מתאימה ל- 2-4 סועדים. למנה עיקרית מתאימה לסועד אחד)

מצרכים:
200 ג' קלמרי חתוך לטבעות
50 ג' זיתים קלמטה
3 עגבניות מיובשות
שוט ציר דגים
שוט יין לבן
כף גדושה עריסה
מעט שמן זית לטיגןן
2 שיני שום כתוש
מלח ופלפל שחור גרוס
2-3 עלי פטרוזיליה קצוצים
2 כפות מיץ לימון

אופן ההכנה:
מטגנים את הקלמארי עם מעט שמן זית על הפלאנצ'ה או מחבת.
לאחר שהקלאמרי מתחיל להתייצב מוסיפים את שאר המצרכים מלבד הפטרוזיליה ומיץ הלימון.
מבשלים על אש גבוהה עד שהרוטב מסמיך.
מוסיפים את הפטרוזיליה והלימון, מורידים מהאש ומגישים.

מסעדת "הצדף" שהוקמה בשנת 2002 ע"י השף דוד אביטל, ממוקמת במערב ראשון לציון. טלפון: 03-9627111.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר