קל ובריא

ספר זה מיועד למי שאוהבים לבשל, לאכול ולארח, ולמתלבטים האם ניתן להכין אוכל שגם יהיה מגוון וגם יגביר סיכויים לחיים נטולי מחלות

קל ובריא
אלינוער רבין
200 מתכונים + ערכים קלוריים, טיפים לארוחה בריאה
עיצוב גרפי: רונן סאס
צילומים: יואל מזרחי
הוצאה לאור: פורום מדיה
מחיר מבצע (מהדורה ראשונה בלבד): 29.90 ש"ח



אלינוער רבין היא מכוהנות האוכל וספרי הבישול המוערכות ביותר – הן ככותבת והן כעורכת.
ספר זה, "קל ובריא", מיועד למי שאוהבים לבשל, לאכול ולארח, ולמתלבטים האם ניתן להכין אוכל שגם יהיה מגוון וגם יגביר סיכויים לחיים נטולי מחלות.

בספר כינסה אלינוער רבין יותר מ- 200 מתכונים קלים ובריאים, עם דגש על הטעם, וכן על שיטות הכנה חוסכות קלוריות עם שימוש שונה בחומרי גלם. לצד המתכונים טיפים על טיפול נכון במוצרי מזון, ולטכניקות של הכנת אוכל קל.

פרקי הספר כוללים מתכונים לילדים; גבינות; לחמים; ביצים; רטבים וממרחים; מתאבנים; מנות ראשונות וסלטים; מרקים; ארוחות קלות; מנות עיקריות בחלוקה לדגים, עוף, בקר, תוספות; קינוחים ופרק מאפים.
בין המתכונים המלווים בערך קלורי של המנות: ממרח חצילים ופלפלים (40 קלוריות למנה), לזניה צמחית (230 קלוריות למנה), צלי עגל עם פטריות ויין (220 קלוריות למנה), ואפילו עוגת ספוג עם פירות יער (רק 130 קלוריות למנה).

הספר מלווה במודעות פרסום, שמצד אחד יכולות להכעיס את הקורא, ומצד שני מספקות בחלקן מידע אינפורמטיבי. בעוד כמה עשרות שנים ייהנו מי שימצאו את הספר בחנויות ספרים משומשים, לדעת מי היו הגורמים המסחריים בשוק באותן שנים של העשור הראשון של המאה ה- 21.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר