קן האהבה מקדאיף

חומרים לקן הקדאיף (8 מנות):500 גרם שערות קדאיף (להשאיר כמה שערות מחוץ למקרר לפני השימוש)50 גרם חמאה מזוקקת מומסת 100 גרם אבקת סוכרחומרים לקרם שוקולד לבן:500 מ"ל שמנת מתוקה300 גרם שוקולד לבן אופן ההכנה:הכנת קן הקדאיף: מנפים מעל לשערות הקדאיף את אבקת הסוכר – עד שכל השערות מצופות באבקה. שופכים את החמאה המומסת מעל ומערבבים היטב. מסדרים את השערות בכלי אלומיניום אישי, ואופים עד שהשערות מזהיבות.הכנת קרם השוקולד: מביאים את השמנת לסף רתיחה ומורידים מהאש. שופכים על השוקולד, ומערבבים עד לקבלת קרם חלק. שומרים במקרר במשך 24 שעות. מקציפים שנית עד לקבלת קרם יציב.מחלקים בין קעריות הקדאיף. הגשת המנה: מעל לקרם לפזר רוטב פירות יער טריים – כף גדושה לכל מנה. "כרמים" במושב סגולה, 8 ק"מ דרומית לצומת קסטינה, על כביש ת"א-ב"ש (ציר 4), טל. 08-8505859, www.rest.co.il/cramim

חומרים לקן הקדאיף (8 מנות):
500 גרם שערות קדאיף (להשאיר כמה שערות מחוץ למקרר לפני השימוש)
50 גרם חמאה מזוקקת מומסת
100 גרם אבקת סוכר

חומרים לקרם שוקולד לבן:
500 מ"ל שמנת מתוקה
300 גרם שוקולד לבן

אופן ההכנה:
הכנת קן הקדאיף:
מנפים מעל לשערות הקדאיף את אבקת הסוכר – עד שכל השערות מצופות באבקה. שופכים את החמאה המומסת מעל ומערבבים היטב.
מסדרים את השערות בכלי אלומיניום אישי, ואופים עד שהשערות מזהיבות.

הכנת קרם השוקולד:
מביאים את השמנת לסף רתיחה ומורידים מהאש.
שופכים על השוקולד, ומערבבים עד לקבלת קרם חלק.
שומרים במקרר במשך 24 שעות.
מקציפים שנית עד לקבלת קרם יציב.
מחלקים בין קעריות הקדאיף.

הגשת המנה:
מעל לקרם לפזר רוטב פירות יער טריים – כף גדושה לכל מנה.

"כרמים" במושב סגולה, 8 ק"מ דרומית לצומת קסטינה, על כביש ת"א-ב"ש (ציר 4), טל. 08-8505859, www.rest.co.il/cramim

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר