fbpx

קן קדאיף במילוי קרם לבן ורוטב פירות יער

מצרכים500 גרם שערות קדאיף (להשאיר כמה שערות מחוץ למקרר לפני השימוש)50 גרם חמאה מזוקקת מומסת 100 גרם אבקת סוכראופן ההכנהלסנן מעל השערות את אבקת הסוכר עד שכל השערות מצופות.שופכים את החמאה המומסת ומערבבים היטב.לסדר את השערות בכלי אישי ולאפות עד שמזהיבות.מצרכים לקרם שוקולד לבן500 מ"ל שמנת מתוקה300 גרם שוקולד לבן (בלגי)אופן ההכנהלהביא שמנת לסף רתיחה ולהוריד מהאש.לשפוך שוקולד, לערבב לקרם חלק ולשמור במקרר 24 שעות.להקציף לקרם יציב ולחלק בקעריות מעל לשערות קדאיף.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים
500 גרם שערות קדאיף (להשאיר כמה שערות מחוץ למקרר לפני השימוש)
50 גרם חמאה מזוקקת מומסת
100 גרם אבקת סוכר

אופן ההכנה
לסנן מעל השערות את אבקת הסוכר עד שכל השערות מצופות.

שופכים את החמאה המומסת ומערבבים היטב.

לסדר את השערות בכלי אישי ולאפות עד שמזהיבות.

מצרכים לקרם שוקולד לבן
500 מ"ל שמנת מתוקה
300 גרם שוקולד לבן (בלגי)

אופן ההכנה
להביא שמנת לסף רתיחה ולהוריד מהאש.

לשפוך שוקולד, לערבב לקרם חלק ולשמור במקרר 24 שעות.

להקציף לקרם יציב ולחלק בקעריות מעל לשערות קדאיף.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר