מצרכים
500 גרם שערות קדאיף (להשאיר כמה שערות מחוץ למקרר לפני השימוש)
50 גרם חמאה מזוקקת מומסת
100 גרם אבקת סוכר
אופן ההכנה
לסנן מעל השערות את אבקת הסוכר עד שכל השערות מצופות.
שופכים את החמאה המומסת ומערבבים היטב.
לסדר את השערות בכלי אישי ולאפות עד שמזהיבות.
מצרכים לקרם שוקולד לבן
500 מ"ל שמנת מתוקה
300 גרם שוקולד לבן (בלגי)
אופן ההכנה
להביא שמנת לסף רתיחה ולהוריד מהאש.
לשפוך שוקולד, לערבב לקרם חלק ולשמור במקרר 24 שעות.
להקציף לקרם יציב ולחלק בקעריות מעל לשערות קדאיף.