קן קדאיף במילוי קרם לבן ורוטב פירות יער

מצרכים500 גרם שערות קדאיף (להשאיר כמה שערות מחוץ למקרר לפני השימוש)50 גרם חמאה מזוקקת מומסת 100 גרם אבקת סוכראופן ההכנהלסנן מעל השערות את אבקת הסוכר עד שכל השערות מצופות.שופכים את החמאה המומסת ומערבבים היטב.לסדר את השערות בכלי אישי ולאפות עד שמזהיבות.מצרכים לקרם שוקולד לבן500 מ"ל שמנת מתוקה300 גרם שוקולד לבן (בלגי)אופן ההכנהלהביא שמנת לסף רתיחה ולהוריד מהאש.לשפוך שוקולד, לערבב לקרם חלק ולשמור במקרר 24 שעות.להקציף לקרם יציב ולחלק בקעריות מעל לשערות קדאיף.

מצרכים
500 גרם שערות קדאיף (להשאיר כמה שערות מחוץ למקרר לפני השימוש)
50 גרם חמאה מזוקקת מומסת
100 גרם אבקת סוכר

אופן ההכנה
לסנן מעל השערות את אבקת הסוכר עד שכל השערות מצופות.

שופכים את החמאה המומסת ומערבבים היטב.

לסדר את השערות בכלי אישי ולאפות עד שמזהיבות.

מצרכים לקרם שוקולד לבן
500 מ"ל שמנת מתוקה
300 גרם שוקולד לבן (בלגי)

אופן ההכנה
להביא שמנת לסף רתיחה ולהוריד מהאש.

לשפוך שוקולד, לערבב לקרם חלק ולשמור במקרר 24 שעות.

להקציף לקרם יציב ולחלק בקעריות מעל לשערות קדאיף.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר