קנולי מטוגן בנוסח איטליה

מכינים 3 קעריות עם קמח ביצים ופירורי לחם. טובלים בקמח ובביצה ומצפים בפירורי לחם. צילום אפיק גבאי
מתכון של המותג מאסטר שף שישדרג את רמת האירוח שלכם או לארוחה חלבית משפחתית שתשאיר לכם טעם של עוד

 חומרים ל-4-6 מנות

6 גלילי קנלוני

חומרים למלית

250 גרם גבינת ריקוטה (או גבינת טוב טעם)

150 גרם גבינה צהובה מגוררת

1 ביצה

מלח ופלפל

חומרים לציפוי

1 כוס קמח

2 ביצים טרופות

1 כוס פירורי לחם מוזהבים כמו של מאסטר שף

להגשה

פסטו איטלקי או פסטו עם עגבניות ובזיליקום כמו של מאסטר שף

אופן ההכנה

מערבבים את הגבינות עם ביצה, מלח ופלפל.

מבשלים את גלילי הקנלוני במי מלח רותחים 4 דקות.

מוציאים בכף מחוררת ומצננים.

לגלילים קטנים יותר – מומלץ לחצות את הגלילים לשניים (לא חובה).

ממלאים בתערובת הגבינות ומקררים.

מכינים 3 קעריות עם קמח, ביצים ופירורי לחם.

טובלים בקמח, בביצה ומצפים בפירורי לחם.

עד שלב זה אפשר להכין מראש.

ממש לפני ההגשה

מחממים שמן לטיגון עמוק.

מטגנים 2-3 דקות עד להזהבה.

הגשה

מגישים עם אחד הרטבים או שניהם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר