קנור מרחיב אפשרויות לבישול ביתי עם ציר לבישול עוף וציר לבישול בקר

עם הצירים החדשים מספק קנור מענה ופתרון לחובבי בישול המבקשים ליהנות מתבשילים עשירים בטעמים ובתבלינים ארומטיים, אך במביל רוצים להימנע מהמאמץ והזמן הרב הדרוש להכנה עצמית של ציר

קנור מקבוצת יוניליוור מקדים את ההכנות לחגי ראש השנה, עם מגוון מוצרים, עזרי בישול והמלצות לארוחות חג מושלמות.
עתה מציג קנור צירים לבישול ביתי בטעמי עוף ובקר, במרקם משחתי, הנמסים בזמן הבישול.
ציר עוף קנור – מעשיר ומשבח מרקים, רטבים, תבשילי ירקות ופסטה.
ציר בקר קנור – מעשיר ומוסיף טעם למרקים, רטבים ותבשילי קדרה.

ציר לבישול הוא נוזל איכותי ומרוכז בטעמו, המשמש כבסיס ראשוני להכנת תבשילים רבים במטבח. הציר מופק על ידי בישול איטי של מוצרי מזון בתוך מים, המביא לכך שנוזלים המצויים בתוך המזון עוברים אל המים, ויחד עמם הטעם והריח האופייני למזון. בגמר הבישול מסוננים החוצה ה"מוצקים", על מנת לקבל את הנוזל הצלול המהווה את הציר.
במהלך השימוש בצירי קנור יש לפתוח את הציר באמצעות מים חמים ולהוסיף לתבשיל. כף אחת שקולה לשלוש כפות של אבקת תיבול.

עם הצירים החדשים מספק קנור מענה ופתרון לחובבי בישול המבקשים ליהנות מתבשילים עשירים בטעמים ובתבלינים ארומטיים, אך במביל רוצים להימנע מהמאמץ והזמן הרב הדרוש להכנה עצמית של ציר.
מחיר לצרכן: 19-21 ₪ ל- 300 גרם.

סדרת קנור כוללת בין השאר גם את המוצרים הבאים:
סדרת רטבי בישול לעוף:

· רוטב פירות יבשים לעוף
· רוטב טריאקי יפני לעוף
· רוטב צלי יין לעוף ולבקר
· רוטב קארי הודי, עשיר בפירות לעוף.
· רוטב ים תיכוני לעוף בגריל.
· רוטב סיני שנחאי לעוף מוקפץ.
· רוטב עגבניות מזרחי לדגים וקציצות.
רטבי העוף מגיעים בצנצנות של כ- 300 גרם, מותאם לארוחה משפחתית אחת של כ- 5 מנות.
הסידרה מתאפיינת בקלות שימוש: יש לשפוך את הרוטב מתוך הצנצנת ישירות אל העוף (חלקים או חזה עוף), ולצלות בתנור, בסיר או מחבת.
הרטבים איכותיים ועשירים במיוחד בירקות ופירות, ומתאימים הן
סדרת התיבוליות של קנור:

סדרת התיבוליות של קנור:
§ תיבולית טעם עוף – חדש
§ תיבולית עשבי תיבול – חדש
§ תיבולית בצל – חדש
§ שום ופטרוזיליה
§ הודי
§ צ'ילי פיקנטי
§ פטריות
§ בזיליקום
§ ניחוח צלי

לקראת ראש השנה מציע האתר החדש של מגוון מתכונים, כתבות וטיפים לבישול לחג: www.knorr.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר