קנטוצ'יני ללא סוכר – עוגיות חמאה עם פיסטוק, פקאן ושקדים

 

חומרים:
80 גרם חמאה, בטמפרטורת החדר
11/3 כוסות "כמו סוכר"
3 ביצים
5 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
250 גר' פיסטוק, פקאן, שקדים

אופן ההכנה:
מערבבים חמאה ו"כמו סוכר" בעזרת וו גיטרה במהירות איטית עד הומוגניות.
מוסיפים את הביצים, הקמח שקדים פיסטוק ופקאן ומערבבים למשך דקה נוספת במהירות איטית, עד קבלת בצק אחיד.
מוציאים ומחלקים את הבצק ל- 5 חלקים שווים, אותם מגלגלים לגלילים בקוטר של 3 ס"מ.
את הגלילים מניחים ע"ג משטח ישר עם ניילון נצמד ומכניסים למקפיא למספר שעות, עד אשר הגלילים מתקשים בהקפאה.
מוציאים גליל אחר גליל ופורסים לפרוסות בעובי של 3 מ"מ בעזרת סכין חלקה ללא שיניים.
מסדרים את העוגיות ע"ג תבנית המרופדת בנייר אפייה.
אופים ב- 170 מעלות למשך כ-12 דקות.

רשת 'שמו קונדיטוריה', www.shemo.co.il






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה