קנלוני בטטה ברוטב פסטו שמנת

מותג ברילה מציע מתכון איטלקי טעים ופשוט להכנה. הפתיעו את האורחים או סתם לארוחה עם המשפחה. ההנאה מובטחת

מערבבים בקערה את הריקוטה, הגבינה למילוי, הביצה, הטימין, המלח והפלפל וממלאים את גלילי הקנלוני
מערבבים בקערה את הריקוטה, הגבינה למילוי, הביצה, הטימין, המלח והפלפל וממלאים את גלילי הקנלוני

מצרכים

1 חבילת קנלוני כמו של ברילה – לתבנית בינונית יספיקו 18 -17 גלילים

1צנצנת רוטב בזיליקום

500גרם גבינה למילוי ללא טעם (כגון כנען או טוב טעם)

100 גרם גבינת ריקוטה

1 ביצה

2 בטטות קלופות מבושלות ומרוסקות

1 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור

קורט אגוז מוסקט

2כפות עלי טימין טרי

½ כוס עגבניות שרי פרוסות

5 כפות ממרח פסטו

½ כוס צנוברים

150גרם גבינת מוצרלה מגוררת

אופן ההכנה

מערבבים בקערה את הריקוטה, הגבינה למילוי, הביצה, הטימין, המלח והפלפל.

ממלאים את גלילי הקנלוני.

מניחים את רוטב הבזיליקום בתבנית אפייה ומעליו את גלילי הקנלוני.

בקערה נפרדת מערבבים מיכל שמנת לבישול עם ממרח פסטו.

מפזרים מעל גלילי הקנלוני.

מניחים חצאי עגבניות שרי, מוצרלה מגוררת וצנוברים.

בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות אופים בכיסוי נייר אלומיניום כ- 20 דקות.

מסירים את הכיסוי ואופים כ- 10 דקות נוספות עד השחמה.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה