fbpx

קנלוני גבינות

מתאים לחמישה עד שישה סועדים.החומרים5 עלי לזניה טריים. 500 גרם גבינת סנט מור.50 גרם פרמז'ן.300 גרם ריקוטה.100 גרם צפתית.10 גרם פלפל צ'ילי. 15 גר' בזיליקום.20 גר' שום כתוש.200 גר' פלפלים קלויים.הוראות ההכנהמגררים את כל הגבינות בפומפיה או מפוררים ומערבבים את כל שאר המרכיבים יחד עד לקבלת תערובת אחידה.חותכים את עלי לזניה בגודל רצוי( מומלץ 6*4) וממלאים בתערובת הגבינות ומגלגלים.מניחים על תבנית משומנת.מכניסים לתנור בחום של 150 מעלות לכ-30 דקות.ניתן להקרים ברוטב עגבניות וגבינת מוצרלה ופרמז'ן מעל.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מתאים לחמישה עד שישה סועדים.

החומרים
5 עלי לזניה טריים.
500 גרם גבינת סנט מור.
50 גרם פרמז'ן.
300 גרם ריקוטה.
100 גרם צפתית.
10 גרם פלפל צ'ילי.
15 גר' בזיליקום.
20 גר' שום כתוש.
200 גר' פלפלים קלויים.

הוראות ההכנה
מגררים את כל הגבינות בפומפיה או מפוררים ומערבבים את כל שאר המרכיבים יחד עד לקבלת תערובת אחידה.

חותכים את עלי לזניה בגודל רצוי( מומלץ 6*4) וממלאים בתערובת הגבינות ומגלגלים.

מניחים על תבנית משומנת.

מכניסים לתנור בחום של 150 מעלות לכ-30 דקות.

ניתן להקרים ברוטב עגבניות וגבינת מוצרלה ופרמז'ן מעל.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר