fbpx

קנלוני טבעוני מטופו

משק ויילר מציע לכל הנמנעים מגלוטן או גבינות ולא רק להם מתכון לחג השבועות של קנלוני טעים שכולו טופו. מתאים לכל השנה
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

מצרכים

לתערובת הלבנה

חבילת טופו רך כמו של משק ויילר

4 כפות שקדים

1 בצל

4 כפות מיץ לימון

2 כפות שמן זית

תימין, פלפל שחור ומלח

לרוטב עגבניות

5 עגבניות

1 כף שמן זית לטיגון

3 שיני שום

1 טבלית עשבי תיבול קפואה

100 גרם רסק עגבניות (100 גרם)

½ כפית מלח

1 כפית שטוחה של סוכר

אופן ההכנה

מחממים תנור ל- 180  מעלות.

קולים את השקדים במחבת.

מטגנים את הבצל על אש בינונית עד שממש משחים.

שמים את הטופו במעבד מזון.

מערבלים עד שנוצרת משחה אחידה.

מוסיפים את השקדים והבצל.

מוסיפים לימון, שמן זית ותבלינים.

משרים את העגבניות במים חמים ומקלפים אותם.

מרסקים את העגבניות במעבד מזון.

כותשים את השום ומטגנים במחבת יחד עם שמן זית ועשבי התיבול.

מוסיפים את העגבניות ומטגנים עוד כ- 5 דקות.

מוסיפים את הרסק ואת המלח והסוכר עד שהרוטב נהיה אחיד.

מורידים מן האש.

מעבירים את התערובת של הטופו לשקית זילוף ומזלפים לתוך הקנלוני

מסדרים את הקנלוני הממולאים בתבנית עם מעט רוטב עגבניות בתחתית.

יוצקים על הקנלוני מחצית מרוטב העגבניות.

מכסים בנייר כסף.

מכניסים לתנור ל- 20 דקות.

מוציאים מהתנור ומורידים את נייר הכסף.

יוצקים את יתר רוטב העגבניות.

מכניסים לתנור ל- 20 דקות נוספות.

מגישים חם.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר