קנלוני מתוק

 

עלי פסטה מגולגלים במילוי תפוחים וחמוציות, מקורמלים בציפוי קראסט אגוזים.
מהמטבח של כנען ספא.

חומרים:
1 יחידת עלה פסטה 10 X 30 ס"מ
4 תפוחי עץ גרנד מקטיף הגליל העליון
2 כפות סוכר חום
50 גרם חמוציות
75 גרם אגוזי מלך קצוצים
75 גרם אגוזי לוז קצוצים
קינמון
ביצה טרופה
שמן קנולה
גלידת וניל איכותית (לא פרווה )

אופן ההכנה:
לבשל את עלי הפסטה במים חמים במשך 5 דקות.
להוציא ולקרר.
לקלף את תפוחי העץ, לחתוך לקוביות קטנות.
במחבת חם לערבב את הסוכר עם קצת מים עד לקבלת קרמל.
להכניס את תפוחי העץ והקינמון למחבת על אש קטנה, ולערבב בעדינות עד להשחמת התפוחים.
להוסיף את החמוציות, לערבב פעם נוספת בעדינות, להניח בצד ולקרר.
חותכים את עלה הפסטה לשלושה חלקים – 10X 30 כל עלה חדש.
לשים במרכז העלה את המילוי, לגלגל ולהכניס להקפאה למשך שעה.
בצלחת נפרדת לערבב את האגוזים.
להוציא מהמקפיא, לטבול בביצה ולצפות באגוזים.
להניח בצד עד להפשרה.
לטגן בשמן עמוק וחם ולהגיש, מומלץ בליווי גלידת וניל איכותית.
ניתן לזלף רוטב מייפל.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה