קנלוני עשיר בגבינות

לחמישה סועדיםהחומרים5 עלי לזניה טריים. 500 גרם גבינת סנט מור50 גרם פרמז'ן.300 גרם ריקוטה100 גרם צפתית10 גרם פלפל צ'ילי 15 גרם בזיליקום20 גרם שום כתוש200 גרם פלפלים קלוייםהוראות ההכנהמגררים את כל הגבינות בפומפייה ומערבבים עם כל שאר המרכיבים עד קבלת תערובת אחידה.חותכים את עלי לזניה בגודל רצוי( מומלץ 6*4) וממלאים בתערובת הגבינות ומגלגלים.מניחים על תבנית משומנת.מכניסים לתנור בחום של 150 מעלות לכ-30 דקות.ניתן להקרים ברוטב עגבניות וגבינת מוצרלה ופרמז'ן מעל.

לחמישה סועדים

החומרים
5 עלי לזניה טריים.
500 גרם גבינת סנט מור
50 גרם פרמז'ן.
300 גרם ריקוטה
100 גרם צפתית
10 גרם פלפל צ'ילי
15 גרם בזיליקום
20 גרם שום כתוש
200 גרם פלפלים קלויים

הוראות ההכנה
מגררים את כל הגבינות בפומפייה ומערבבים עם כל שאר המרכיבים עד קבלת תערובת אחידה.

חותכים את עלי לזניה בגודל רצוי( מומלץ 6*4) וממלאים בתערובת הגבינות ומגלגלים.

מניחים על תבנית משומנת.

מכניסים לתנור בחום של 150 מעלות לכ-30 דקות.

ניתן להקרים ברוטב עגבניות וגבינת מוצרלה ופרמז'ן מעל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר