לחמישה סועדים
החומרים
5 עלי לזניה טריים.
500 גרם גבינת סנט מור
50 גרם פרמז'ן.
300 גרם ריקוטה
100 גרם צפתית
10 גרם פלפל צ'ילי
15 גרם בזיליקום
20 גרם שום כתוש
200 גרם פלפלים קלויים
הוראות ההכנה
מגררים את כל הגבינות בפומפייה ומערבבים עם כל שאר המרכיבים עד קבלת תערובת אחידה.
חותכים את עלי לזניה בגודל רצוי( מומלץ 6*4) וממלאים בתערובת הגבינות ומגלגלים.
מניחים על תבנית משומנת.
מכניסים לתנור בחום של 150 מעלות לכ-30 דקות.
ניתן להקרים ברוטב עגבניות וגבינת מוצרלה ופרמז'ן מעל.