fbpx

קנלוני תרד

מצרכים לבלינצ'סחצי ק"ג קמח3 ביצים כפית מלח2 כוסות חלב1 כוס ציר ירקות1 כף חמאה1 כף שמןהכנהמערבבים את כל המרכיבים לבלילה אחידה. מחממים מחבת טפלון ויצקים חצי מצקת למרכזה. מטים את המחבת 360 מעלות על ממנת ליצור צורה עגולה ודקה.הופכים את הבלינצ'ס על צידו השני ומייד מעבירים לצלחתמילוי תרד מצרכים1 ק"ג תרד4 עגבניות50 גרם צנוברים קלוייםבצל קצוץכף חמאהכף גבינת פרמזן מגורדתקורט מלח ופלפלהכנהחולטים את התרד במים רותחים כדקה, מוציאים, סוחטים, מקררים וקוצצים. חותכים את העגבניות לרבעים מפרידים את החרצנים מהעגבניה וחותכים לקוביות קטנות. מטגנים את הבצל בשמן מוסיפים את התרד העגבניות והצנוברים ומערבבים על אש נמוכה כשתי דקות. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים חמאה. מפזרים את הפרמזן ומערבבים היטב.בשמל מצרכים2 כפות חמאה4 כפות קמח2 כוסות חלבמלח פלפל אגוז מוסקט2 כפות פרמזן מגורדהכנהממיסים חמאה בסיר.מסירים מהאש ומוסיפים את הקמח.מערבבים עד ליצירת רביכה. מחזירים לאש נמוכה ומוסיפים את החלב בהדרגה תוך כדי ערבוב מתמיד. מוסיפים תבלינים לפי הטעם.הכנת הקנלונימחממים תנור לחום של 200 מעלות.מגלגלים בלינצ'ס עם מילוי התרד ומניחים בתבנית חסינה לאש.יש להניח את הבלינצ'ס בצפיפות.יוצקים מהבשמל מעל ומפזרים פרמז'ן. מכניסים לתנור החם ל10-15 דקות.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים לבלינצ'ס
חצי ק"ג קמח
3 ביצים
כפית מלח
2 כוסות חלב
1 כוס ציר ירקות
1 כף חמאה
1 כף שמן

הכנה
מערבבים את כל המרכיבים לבלילה אחידה. מחממים מחבת טפלון ויצקים חצי מצקת למרכזה.
מטים את המחבת 360 מעלות על ממנת ליצור צורה עגולה ודקה.

הופכים את הבלינצ'ס על צידו השני ומייד מעבירים לצלחת

מילוי תרד מצרכים
1 ק"ג תרד
4 עגבניות
50 גרם צנוברים קלויים
בצל קצוץ
כף חמאה
כף גבינת פרמזן מגורדת
קורט מלח ופלפל

הכנה
חולטים את התרד במים רותחים כדקה, מוציאים, סוחטים, מקררים וקוצצים.

חותכים את העגבניות לרבעים מפרידים את החרצנים מהעגבניה וחותכים לקוביות קטנות.

מטגנים את הבצל בשמן מוסיפים את התרד העגבניות והצנוברים ומערבבים על אש נמוכה כשתי דקות.

מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים חמאה. מפזרים את הפרמזן ומערבבים היטב.

בשמל מצרכים
2 כפות חמאה
4 כפות קמח
2 כוסות חלב
מלח פלפל אגוז מוסקט
2 כפות פרמזן מגורד

הכנה
ממיסים חמאה בסיר.

מסירים מהאש ומוסיפים את הקמח.

מערבבים עד ליצירת רביכה. מחזירים לאש נמוכה ומוסיפים את החלב בהדרגה תוך כדי ערבוב מתמיד.

מוסיפים תבלינים לפי הטעם.

הכנת הקנלוני
מחממים תנור לחום של 200 מעלות.

מגלגלים בלינצ'ס עם מילוי התרד ומניחים בתבנית חסינה לאש.

יש להניח את הבלינצ'ס בצפיפות.

יוצקים מהבשמל מעל ומפזרים פרמז'ן.

מכניסים לתנור החם ל10-15 דקות.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר