קנלוני

חומרים:2  "רוטב משפחתיפריניר". 1 חבילה קנלוני. 350 גר' בשר טחון. מלח ופלפל לפי הטעם. 1 כפית שום כתוש. 1 כפית אורגנו. 1 בצל בינוני מגורר. אופן ההכנה: לשים יחדיו את הבשר, תבלינים, שום, אורגנו ובצל .ממלאים את הקנלוני ומניחים בתבנית מחופה בנייר אפייה.מערבבים את הרוטב עם כוס מים ויוצקים מעל.מכניסים לתנור ל- 180-200 מעלות ל- 25-30 דקות ומגישים.

חומרים:
2  "רוטב משפחתיפריניר".
1 חבילה קנלוני.
350 גר' בשר טחון.
מלח ופלפל לפי הטעם.
1 כפית שום כתוש.
1 כפית אורגנו.
1 בצל בינוני מגורר.

אופן ההכנה:
לשים יחדיו את הבשר, תבלינים, שום, אורגנו ובצל .
ממלאים את הקנלוני ומניחים בתבנית מחופה בנייר אפייה.
מערבבים את הרוטב עם כוס מים ויוצקים מעל.
מכניסים לתנור ל- 180-200 מעלות ל- 25-30 דקות ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר