קסטה גרנולה בגלידת "לה קרמריה קפוצינו"

מנה לזוג חומרים300 גרם גרנולה באיזה טעם שרק תירצוחלבון ביצה אחד2 כפיות אבקת סוכרכדורי גלידת לה קרמריה קפוצינו-כמחצית ממספר העוגיותאופן ההכנה1. לערבב את כל החומרים ביחד פרט לגלידה2. ליצור עוגיות בעזרת כף, ולהניח על תבנית עם נייר אפייה3. להכניס לתנור, שחומם מראש ל-10 דקות ב-150 מעלות4. לקרר באוויר את העוגיות5. מניחים את כדור גלידת לה קרמריה קפוצינו המשגעת בין שתי עוגיות הגרנולה ומהדקים בעדינות

מנה לזוג חומרים
300 גרם גרנולה באיזה טעם שרק תירצו
חלבון ביצה אחד
2 כפיות אבקת סוכר
כדורי גלידת לה קרמריה קפוצינו-כמחצית ממספר העוגיות

אופן ההכנה
1. לערבב את כל החומרים ביחד פרט לגלידה
2. ליצור עוגיות בעזרת כף, ולהניח על תבנית עם נייר אפייה
3. להכניס לתנור, שחומם מראש ל-10 דקות ב-150 מעלות
4. לקרר באוויר את העוגיות
5. מניחים את כדור גלידת לה קרמריה קפוצינו המשגעת בין שתי עוגיות הגרנולה ומהדקים בעדינות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר