קסטה גרנולה בגלידת "לה קרמריה קפוצינו"

 

מנה לזוג חומרים
300 גרם גרנולה באיזה טעם שרק תירצו
חלבון ביצה אחד
2 כפיות אבקת סוכר
כדורי גלידת לה קרמריה קפוצינו-כמחצית ממספר העוגיות

אופן ההכנה
1. לערבב את כל החומרים ביחד פרט לגלידה
2. ליצור עוגיות בעזרת כף, ולהניח על תבנית עם נייר אפייה
3. להכניס לתנור, שחומם מראש ל-10 דקות ב-150 מעלות
4. לקרר באוויר את העוגיות
5. מניחים את כדור גלידת לה קרמריה קפוצינו המשגעת בין שתי עוגיות הגרנולה ומהדקים בעדינות






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה