קסטת וניל ביתית

להכנת הביסקוויטים:מרכיבים:1 ק"ג קמח 6 ביצים 350 גרם מרגרינה רכה1.5 כוס סוכר (אפשר קצת יותר)שקית אבקת אפייה½ כוס אבקת קקאוכוס מיץ תפוזים 1-2 כפית ונילכפית רוםאופן ההכנה:מערבבים את כל החומרים במיקסר עד לקבלת בצק.  מרדדים את הבצק על השולחן.ונותנים לילדים ליצור צורות לפי בחירה בעזרת צורנים אם יש בבית או בכוס.  מכניסים את הבצק לתנור לחום של 160-170 מעלות ל- 30 דקות.מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר.להכנת גלידת ווניל:מרכיבים: 1 שמנת מתוקה200 גרם שוקולד לבן חלבימקל וניל – לא חובהאופן ההכנה:מביאים לרתיחה את השמנת ומקל הווניל.מורידים מהאש ומצננים מעט [ל-50 מעלות]. מוסיפים את השוקולד הלבן ובוחשים היטב עד להמסה מוחלטת. מקררים את התערובת במקרר למשך 6 שעות. מקציפים את התערובת לקציפה בהירה. יוצקים לתבנית ומקפיאים למשך לילה.הכנת הקסטה:לוקחים 2 ביסקוויטים.על אחד מהם מניחים גלידה, על השני ניתן למרוח ממרח שוקולד או סירופ שוקולד. סוגרים את הביסקוויטים אחד על השני.צילום: בלהה אלהרר

להכנת הביסקוויטים:
מרכיבים:
1 ק"ג קמח
6 ביצים
350 גרם מרגרינה רכה
1.5 כוס סוכר (אפשר קצת יותר)
שקית אבקת אפייה
½ כוס אבקת קקאו
כוס מיץ תפוזים
1-2 כפית וניל
כפית רום

אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים במיקסר עד לקבלת בצק. 
מרדדים את הבצק על השולחן.
ונותנים לילדים ליצור צורות לפי בחירה בעזרת צורנים אם יש בבית או בכוס. 
מכניסים את הבצק לתנור לחום של 160-170 מעלות ל- 30 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר.

להכנת גלידת ווניל:
מרכיבים:
1 שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד לבן חלבי
מקל וניל – לא חובה

אופן ההכנה:
מביאים לרתיחה את השמנת ומקל הווניל.
מורידים מהאש ומצננים מעט [ל-50 מעלות].
 מוסיפים את השוקולד הלבן ובוחשים היטב עד להמסה מוחלטת.
מקררים את התערובת במקרר למשך 6 שעות.
 מקציפים את התערובת לקציפה בהירה.
יוצקים לתבנית ומקפיאים למשך לילה.

הכנת הקסטה:
לוקחים 2 ביסקוויטים.
על אחד מהם מניחים גלידה, על השני ניתן למרוח ממרח שוקולד או סירופ שוקולד.
סוגרים את הביסקוויטים אחד על השני.

צילום: בלהה אלהרר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר