"קעריות" גבינה במלית ירקות

מכינים "חביתיות" מגבינה בלבד ומעגלים לקעריות בתוך קערית. המלית נתונה לגיוונים והמצאות.מצרכים:200 גרם גבינת פרמזן או קשקבל מגוררתמלית:כ– 16 קלחי אספרגוס2 ביצים קשותחמאהמלח ופלפלאופן ההכנה:מחממים מחבת טפלון קטנה. בוזקים עליה רבע מכמות הגבינה בשכבה אחידה. כשהגבינה מתרככת ומבעבעת הופכים בזהירות במרית, ומבשלים גם את הצד השני.בעודה חמה, דוחפים את ה`חביתית` שנוצרה לתוך קערית קטנה, עד שתלבש את צורת הקערית.מניחים לה להתקשות. חוזרים על הפעולה עם כל כמות הגבינה, 50 גרם בכל פעם.חותכים את קלחי האספרגוס לפיסות קטנות (זורקים את החלק התחתון).חולטים במים רותחים ומבשלים 10 דקות. מוציאים מהמים ומסננים.ממיסים את החמאה במחבת ומאדים בה את פיסות האספרגוס עם מלח ופלפל.ממלאים את `קעריות` הגבינה בפיסות האספרגוס.מפרידים ביצים לחלמונים ולחלבונים.קוצצים בנפרד ומעטרים את האספרגוס שבתוך קעריות הגבינה.

מכינים "חביתיות" מגבינה בלבד ומעגלים לקעריות בתוך קערית.
המלית נתונה לגיוונים והמצאות.

מצרכים:
200 גרם גבינת פרמזן או קשקבל מגוררת
מלית:
כ– 16 קלחי אספרגוס
2 ביצים קשות
חמאה
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
מחממים מחבת טפלון קטנה.
בוזקים עליה רבע מכמות הגבינה בשכבה אחידה.
כשהגבינה מתרככת ומבעבעת הופכים בזהירות במרית, ומבשלים גם את הצד השני.
בעודה חמה, דוחפים את ה`חביתית` שנוצרה לתוך קערית קטנה, עד שתלבש את צורת הקערית.
מניחים לה להתקשות.
חוזרים על הפעולה עם כל כמות הגבינה, 50 גרם בכל פעם.
חותכים את קלחי האספרגוס לפיסות קטנות (זורקים את החלק התחתון).
חולטים במים רותחים ומבשלים 10 דקות.
מוציאים מהמים ומסננים.
ממיסים את החמאה במחבת ומאדים בה את פיסות האספרגוס עם מלח ופלפל.
ממלאים את `קעריות` הגבינה בפיסות האספרגוס.
מפרידים ביצים לחלמונים ולחלבונים.
קוצצים בנפרד ומעטרים את האספרגוס שבתוך קעריות הגבינה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר