לקראת ט"ו באב, האגן דאז מציעה מנת קינוח זוגית, קלה להכנה ומפתיעה בתוצאות:
חוצים אגוז קוקוס לשניים ומרוקנים את הנוזלים. משתמשים במחצית האגוז כקערית הגשה.
בעזרת כף גלידה, יוצרים 3 כדורים מגלידת האגן דאז בטעם קוקוס עם עוגיות מקרון, ומניחים אותם בתוך קערית אגוז הקוקוס.
מוסיפים לקערית 2-3 עוגיות מקרון משובחות (ניתן להשיג בקונדיטוריות מובחרות).
בעזרת קולפן, יוצרים "תלתלים" ממחצית אגוז הקוקוס הנותרת, ומעטרים את המנה.
מומלץ להכין מראש ולשמור בהקפאה.