fbpx

קערית אגוז קוקוס עם גלידת האגן דאז בטעם קוקוס ועוגיות מקרון בעיטור תלתלי קוקוס

לקראת ט"ו באב, האגן דאז מציעה מנת קינוח זוגית, קלה להכנה ומפתיעה בתוצאות:חוצים אגוז קוקוס לשניים ומרוקנים את הנוזלים. משתמשים במחצית האגוז כקערית הגשה.בעזרת כף גלידה, יוצרים 3 כדורים מגלידת האגן דאז בטעם קוקוס עם עוגיות מקרון, ומניחים אותם בתוך קערית אגוז הקוקוס. מוסיפים לקערית 2-3 עוגיות מקרון משובחות (ניתן להשיג בקונדיטוריות מובחרות). בעזרת קולפן, יוצרים "תלתלים" ממחצית אגוז הקוקוס הנותרת, ומעטרים את המנה.מומלץ להכין מראש ולשמור בהקפאה.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

לקראת ט"ו באב, האגן דאז מציעה מנת קינוח זוגית, קלה להכנה ומפתיעה בתוצאות:

חוצים אגוז קוקוס לשניים ומרוקנים את הנוזלים. משתמשים במחצית האגוז כקערית הגשה.
בעזרת כף גלידה, יוצרים 3 כדורים מגלידת האגן דאז בטעם קוקוס עם עוגיות מקרון, ומניחים אותם בתוך קערית אגוז הקוקוס.

מוסיפים לקערית 2-3 עוגיות מקרון משובחות (ניתן להשיג בקונדיטוריות מובחרות).
בעזרת קולפן, יוצרים "תלתלים" ממחצית אגוז הקוקוס הנותרת, ומעטרים את המנה.

מומלץ להכין מראש ולשמור בהקפאה.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר