fbpx

קפה קר

רכיביםכוס 'חלב תנובה +' מיוחד לקפה1 כפית קפה נמס (מכל סוג)15 מ"ל מי סוכר (2 כפיות סוכר מומס)*5 קוביות קרחבמקום מי סוכר, להעשרת הטעם ניתן להוסיף 30 מ"ל סירופ בטעם שוקולד/ אגוזי לוז/ וניל/ קוקוסאופן הכנה בכוס1. ממיסים את הקפה הנמס במעט מים חמים בכוס גבוהה2. מוסיפים את מי הסוכר/הסירופ וקוביות הקרח3. משקשקים את קרטון החלב למשך 20 שניות ומוזגים4. מערבבים ושותים בכיףאופן הכנה בשייקר1. לקבלת משקה במרקם עשיר יותר יש לנער את כל המרכיבים עם הקרח בשייקר.2. אין צורך להמיס את הקפהיש להשתמש במחצית מכמות החלב המצוינת ברכיבים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

רכיבים
כוס 'חלב תנובה +' מיוחד לקפה
1 כפית קפה נמס (מכל סוג)
15 מ"ל מי סוכר (2 כפיות סוכר מומס)*
5 קוביות קרח

במקום מי סוכר, להעשרת הטעם ניתן להוסיף 30 מ"ל סירופ בטעם שוקולד/ אגוזי לוז/ וניל/ קוקוס

אופן הכנה בכוס
1. ממיסים את הקפה הנמס במעט מים חמים בכוס גבוהה
2. מוסיפים את מי הסוכר/הסירופ וקוביות הקרח
3. משקשקים את קרטון החלב למשך 20 שניות ומוזגים
4. מערבבים ושותים בכיף

אופן הכנה בשייקר
1. לקבלת משקה במרקם עשיר יותר יש לנער את כל המרכיבים עם הקרח בשייקר.
2. אין צורך להמיס את הקפה
יש להשתמש במחצית מכמות החלב המצוינת ברכיבים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר