קפה קר

 

רכיבים
כוס 'חלב תנובה +' מיוחד לקפה
1 כפית קפה נמס (מכל סוג)
15 מ"ל מי סוכר (2 כפיות סוכר מומס)*
5 קוביות קרח

במקום מי סוכר, להעשרת הטעם ניתן להוסיף 30 מ"ל סירופ בטעם שוקולד/ אגוזי לוז/ וניל/ קוקוס

אופן הכנה בכוס
1. ממיסים את הקפה הנמס במעט מים חמים בכוס גבוהה
2. מוסיפים את מי הסוכר/הסירופ וקוביות הקרח
3. משקשקים את קרטון החלב למשך 20 שניות ומוזגים
4. מערבבים ושותים בכיף

אופן הכנה בשייקר
1. לקבלת משקה במרקם עשיר יותר יש לנער את כל המרכיבים עם הקרח בשייקר.
2. אין צורך להמיס את הקפה
יש להשתמש במחצית מכמות החלב המצוינת ברכיבים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה