חומרים:
1/2 ק"ג תותים אדומים וטריים
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס חומץ בלסמי
2 מיכלי שמנת מתוקה (38% שומן)
1/2 כוס סוכר
אופן ההכנה:
טוחנים בבלנדר את התותים, 1/2 כוס סוכר והחומץ בלסמי עד לקבלת
נוזל ללא גושים (מיץ תותים).
מקציפים בנפרד לאט לאט את השמנת המתוקה ו- 1/2 כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב,
מוסיפים את 'מיץ התותים', ומגבירים את מהירות ההקצפה למהירות גבוהה עד לקבלת קציפה יציבה.
יוצקים לקערית הגשה (רצוי שקופה).
ומקשטים בזילוף קל של רוטב בלסמי ונענע טרייה.