קציץ טרטר (ללא בישול)

חומרים:500 גר' בשר מותנית10 מלפפונים חמוצים כבושים בחומץ10 פטריות קטנות כבושות (פורצ'יני)2 בצלים40 מ"ל שמן-זית40 מ"ל וודקהמלח, פלפל שחורלחם שיפוןאופן ההכנה:מנקים ומייבשים את המותנית.קוצצים את הבשר בעזרת סכין.מוסיפים שמן-זית, וודקה, מלח ופלפל.מכסים בנייר-כסף ומכניסים למקרר.קוצצים את הבצל לקוביות קטנות מאוד.פורסים מלפפון ופטריה לפרוסות דקות.מניחים את הבשר על פרוסת-לחם, ומכסים בבצל קצוץ.חותכים את הפרוסה לריבועים קטנים (קנפסים).מקשטים כל ריבוע בפרוסת מלפפון ופרוסת פטריה.בוזקים מעל פלפל שחור. השפיות אגניישקה קרנגליצקה ואגתה וויידה מרשת מסעדות העילית קרנגליצי בוורשה. מנחות סדנת היכרות עם המטבח הפולני בבית הספר תדמור

חומרים:
500 גר' בשר מותנית
10 מלפפונים חמוצים כבושים בחומץ
10 פטריות קטנות כבושות (פורצ'יני)
2 בצלים
40 מ"ל שמן-זית
40 מ"ל וודקה
מלח, פלפל שחור
לחם שיפון

אופן ההכנה:
מנקים ומייבשים את המותנית.
קוצצים את הבשר בעזרת סכין.
מוסיפים שמן-זית, וודקה, מלח ופלפל.
מכסים בנייר-כסף ומכניסים למקרר.
קוצצים את הבצל לקוביות קטנות מאוד.
פורסים מלפפון ופטריה לפרוסות דקות.
מניחים את הבשר על פרוסת-לחם, ומכסים בבצל קצוץ.
חותכים את הפרוסה לריבועים קטנים (קנפסים).
מקשטים כל ריבוע בפרוסת מלפפון ופרוסת פטריה.
בוזקים מעל פלפל שחור.

השפיות אגניישקה קרנגליצקה ואגתה וויידה מרשת מסעדות העילית קרנגליצי בוורשה. מנחות סדנת היכרות עם המטבח הפולני בבית הספר תדמור

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר