מצרכים
לקציצות
800 גרם דג ברמונדי טחון
2 שיני שום
2 ביצים
½ כוס פירורי לחם
מלח
1 כף כוסברה
1 כף בזיליקום
1 כף ג'ינג'ר קצוץ
פלפל אדום חריף קצוץ
לרוטב
פחית חלב קוקוס
בצל
כורכום
2 כפות ג'ינג'ר מגורד
צרור עלי בזיליקום קצוצים
אופן ההכנה
מערבבים היטב את כל מצרכי הקציצות בקערה ולשים עד לקבלת תערובת אחידה.
בסיר מטגנים בצל עד הזהבה, מוסיפים את חלב הקוקוס וממשיכים לבשל עד לרתיחה.
מכינים מהתערובת קציצות ומוסיפים בעדינות לתוך הסיר. מבשלים עוד כ- 30 דקות.
מומלץ להגיש לצד אורז לבן.