קציצות ברמונדי בניחוח תאילנדי

ניר עצמון מציע גיוון לקציצות שלכם עם מתכון לקציצות דג ברמונדי שכיף לאכול על ערימת אורז לבן

מכינים מהתערובת קציצות ומוסיפים בעדינות לתוך הסיר ומבשלים כ-30 דקות. צילום ניר עצמון
מכינים מהתערובת קציצות ומוסיפים בעדינות לתוך הסיר ומבשלים כ-30 דקות. צילום ניר עצמון

מצרכים

לקציצות

800 גרם דג ברמונדי טחון

2 שיני שום

2 ביצים

½ כוס פירורי לחם

מלח

1 כף כוסברה

1 כף בזיליקום

1 כף ג'ינג'ר קצוץ

פלפל אדום חריף קצוץ

לרוטב

פחית חלב קוקוס

בצל

כורכום

2  כפות ג'ינג'ר מגורד

צרור עלי בזיליקום קצוצים

אופן ההכנה

מערבבים היטב את כל מצרכי הקציצות בקערה ולשים עד לקבלת תערובת אחידה.

בסיר מטגנים בצל עד הזהבה, מוסיפים את חלב הקוקוס וממשיכים לבשל עד לרתיחה.

מכינים מהתערובת קציצות ומוסיפים בעדינות לתוך הסיר. מבשלים עוד כ- 30 דקות.

מומלץ להגיש לצד אורז לבן.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה