קציצות ברמונדי בניחוח תאילנדי

מכינים מהתערובת קציצות ומוסיפים בעדינות לתוך הסיר ומבשלים כ-30 דקות. צילום ניר עצמון
ניר עצמון מציע גיוון לקציצות שלכם עם מתכון לקציצות דג ברמונדי שכיף לאכול על ערימת אורז לבן

מצרכים

לקציצות

800 גרם דג ברמונדי טחון

2 שיני שום

2 ביצים

½ כוס פירורי לחם

מלח

1 כף כוסברה

1 כף בזיליקום

1 כף ג'ינג'ר קצוץ

פלפל אדום חריף קצוץ

לרוטב

פחית חלב קוקוס

בצל

כורכום

2  כפות ג'ינג'ר מגורד

צרור עלי בזיליקום קצוצים

אופן ההכנה

מערבבים היטב את כל מצרכי הקציצות בקערה ולשים עד לקבלת תערובת אחידה.

בסיר מטגנים בצל עד הזהבה, מוסיפים את חלב הקוקוס וממשיכים לבשל עד לרתיחה.

מכינים מהתערובת קציצות ומוסיפים בעדינות לתוך הסיר. מבשלים עוד כ- 30 דקות.

מומלץ להגיש לצד אורז לבן.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר