קציצות דגים ברוטב חריימה

מתכון מחמם לחורף של רשת קפה ג'ו

מעבירים לרוטב ומבשלים עוד כ- 15 דקות. מוסיפים את הלימון הכבוש ומבשלים עוד מספר דקות
מעבירים לרוטב ומבשלים עוד כ- 15 דקות. מוסיפים את הלימון הכבוש ומבשלים עוד מספר דקות. צילום רונן מנגן

חומרים לקציצות

דג בורי מפולט וקצוץ
2  פרוסות לחם רטובות וסחוטות היטב
ביצה
צרור כוסברה ופטרוזיליה קצוצה
בצל סגול קצוץ דק
מלח, פלפל
מעט קמח

חומרים לרוטב

6  כפות שמן
4  עגבניות מגורדות
3 כפות רסק עגבניות
פלפל חריף ירוק
2 שיני שום שלמות
2  כפות פפריקה
חצי כפית כמון
מלח, פלפל
1 כפית לימון כבוש
בין כוס לחצי כוס מים

אופן ההכנה
מערבבים את כל חומרי הקציצות למעט הקמח.

נותנים למסה לנוח במקרר.

הכנת הרוטב

בסיר מטגנים מעט את ממרח העגבניות.

מוסיפים את העגבניות המרוסקות, שום, פלפל חריף, תבלינים ומים.

נותנים לרוטב להתבשל כ- 40 דקות.

הכנת הקציצות

מתערובת הקציצות מכינים קציצות קטנות ושטוחות.

מקמחים מעט ומטגנים משני צדי הקציצה.

מעבירים לרוטב ומבשלים עוד כ- 15 דקות.
מוסיפים את הלימון הכבוש ומבשלים עוד מספר דקות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה