fbpx

קציצות טונה אפויות

מצרכים200 גרם פילה *טונה1 בצל בינוני 1כפית שמן 1ביצה30 גרם קטשופ (כ- 2 כפות)1 כף דבש5 כפות קמח מצותמלח ופלפל לפי הטעםאופן ההכנהלהרתיח את הטונה במים, לסנן היטב ולפורר.לטרוף את הביצה בכערה גדולה ואז להוסיף את שאר המצרכים. כשמתקבלת עיסה אחידה, יוצרים כדורי קציצות, ובעדינות משטחים אותם. את הקציצות מניחים על משטח אפיה, משומן קלות.את הקציצות מכניסים לתנור שחומם מראש לחום 180 מעלות למשך 10 דקות, מוציאים והופכים ונותנים 10 דקות נוספות או עד קבלת גוון זהוב.את הקציצות ניתן לטגן במחבת טפלון משומן קלות.* ניתן להשתמש בטונה מקופסת שימורים (מומלץ טונה במים, לסנן את הטונה ולפורר היטב)
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים
200 גרם פילה *טונה
1 בצל בינוני
1כפית שמן
1ביצה
30 גרם קטשופ (כ- 2 כפות)
1 כף דבש
5 כפות קמח מצות
מלח ופלפל לפי הטעם


אופן ההכנה
להרתיח את הטונה במים, לסנן היטב ולפורר.

לטרוף את הביצה בכערה גדולה ואז להוסיף את שאר המצרכים.

כשמתקבלת עיסה אחידה, יוצרים כדורי קציצות, ובעדינות משטחים אותם. את הקציצות מניחים על משטח אפיה, משומן קלות.

את הקציצות מכניסים לתנור שחומם מראש לחום 180 מעלות למשך 10 דקות, מוציאים והופכים ונותנים 10 דקות נוספות או עד קבלת גוון זהוב.

את הקציצות ניתן לטגן במחבת טפלון משומן קלות.



* ניתן להשתמש בטונה מקופסת שימורים (מומלץ טונה במים, לסנן את הטונה ולפורר היטב)


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר