קציצות טונה אפויות

מצרכים200 גרם פילה *טונה1 בצל בינוני 1כפית שמן 1ביצה30 גרם קטשופ (כ- 2 כפות)1 כף דבש5 כפות קמח מצותמלח ופלפל לפי הטעםאופן ההכנהלהרתיח את הטונה במים, לסנן היטב ולפורר.לטרוף את הביצה בכערה גדולה ואז להוסיף את שאר המצרכים. כשמתקבלת עיסה אחידה, יוצרים כדורי קציצות, ובעדינות משטחים אותם. את הקציצות מניחים על משטח אפיה, משומן קלות.את הקציצות מכניסים לתנור שחומם מראש לחום 180 מעלות למשך 10 דקות, מוציאים והופכים ונותנים 10 דקות נוספות או עד קבלת גוון זהוב.את הקציצות ניתן לטגן במחבת טפלון משומן קלות.* ניתן להשתמש בטונה מקופסת שימורים (מומלץ טונה במים, לסנן את הטונה ולפורר היטב)

מצרכים
200 גרם פילה *טונה
1 בצל בינוני
1כפית שמן
1ביצה
30 גרם קטשופ (כ- 2 כפות)
1 כף דבש
5 כפות קמח מצות
מלח ופלפל לפי הטעם


אופן ההכנה
להרתיח את הטונה במים, לסנן היטב ולפורר.

לטרוף את הביצה בכערה גדולה ואז להוסיף את שאר המצרכים.

כשמתקבלת עיסה אחידה, יוצרים כדורי קציצות, ובעדינות משטחים אותם. את הקציצות מניחים על משטח אפיה, משומן קלות.

את הקציצות מכניסים לתנור שחומם מראש לחום 180 מעלות למשך 10 דקות, מוציאים והופכים ונותנים 10 דקות נוספות או עד קבלת גוון זהוב.

את הקציצות ניתן לטגן במחבת טפלון משומן קלות.



* ניתן להשתמש בטונה מקופסת שימורים (מומלץ טונה במים, לסנן את הטונה ולפורר היטב)


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר