4 מנות – 2 נקודות למנה בגריל. 2.5 נקודות למנה מטוגנת
חומרים:
1 קופסה (180 גרם) טונה במים, מסוננת ומפוררת
1 ביצה
3 כפות פירורי מצות
1 תפוח אדמה מגורר דק
1 בצל מגורר דק
1 גזר מגורר דק
כוסברה קצוצה
1 כף שמן לטיגון
אופן ההכנה:
מערבבים את הטונה, הביצה, פירורי המצות, תפוחי האדמה, הבצל והגזר לתערובת אחידה.
צרים קציצות עגולות בידיים רטובות.
צולים בגריל כ- 5 דקות מכל צד או מטגנים בכף שמן במחבת טפלון עד שהקציצות משחימות משני הצדדים.
מתוך הספר "דגים לאכול בראש שקט"