חומרים ל- 17 יחידות:
1 שקית כרישה חתוכה מוקפאת של סנפרוסט (600 גרם)
1 שקית פטריות חתוכות מוקפאות של סנפרוסט (600 גרם)
2 ביצים
מלח
150 גרם אגוזי פקאן, קצוצים גס
200 גרם גבינת קשקבל, מגורדת גס
6-5 כפות פירורי לחם
פלפל שחור
אופן ההכנה:
מרתיחים מים בסיר. מבשלים את הכרישה כ- 15 דקות, מעבירים למסננת וסוחטים היטב.
מטגנים במחבת את הפטריות כ-10 דקות, מעבירים למסננת ומניחים כ- 15 דקות.
מעבירים את הכרישה למעבד מזון. מוסיפים את הביצים ומעט מלח, וטוחנים עד קבלת תערובת חלקה.
מעבירים את הכרישה לקערה, מוסיפים את הפטריות, הגבינה ופירורי הלחם, מתבלים ומערבבים.
צרים קציצות ומטגנים בשמן כ- 2 דקות מכל צד עד הזהבה.
צילום כפיר חרבי