קציצות עוף עם אבוקדו

קציצות עוף עם אבוקדו חברת "אבוקדו גרנות" – משווקת אבוקדו ופירות וירקות טריים של חקלאי גרנות, מגישה מתכון למנה מקורית וטעימה: קציצות עוף עם אבוקדו כרכיב מפתיע. מתכון קל להכנה שמתאים כמנה עיקרית בארוחת צהרים, בארוחת ערב ולאירוח

מצרכים לכ-4 מנות ראשונות

1/2 קילו חזה עוף טחון

1/2 אבוקדו בשל כמו של אבוקדו גרנות

1/4 כוס קמח

1 בצל קצוץ דק

1 חופן גדול של פטרוזיליה קצוצה

1 כף לימון פרסי

1/4 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

צילום הדס ניצן

אופן ההכנה

מערבבים ½ קילו חזה עוף טחון עם ½ אבוקדו בשל ומעוך ועם ¼ כוס קמח.

מוסיפים לתערובת בצל קצוץ דק וחופן גדול של פטרוזיליה קצוצה.

מתבלים בכף לימון פרסי, מלח ופלפל.

מגלגלים לקציצות.

מכניסים לתנור בחום גבוה למשך כ-20 דקות.

הגשה

ניתן להגיש לצד אורז וסלט ירקות מתובל.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר