קציצות עוף עם אבוקדו

קציצות עוף עם אבוקדו חברת "אבוקדו גרנות" - משווקת אבוקדו ופירות וירקות טריים של חקלאי גרנות, מגישה מתכון למנה מקורית וטעימה: קציצות עוף עם אבוקדו כרכיב מפתיע. מתכון קל להכנה שמתאים כמנה עיקרית בארוחת צהרים, בארוחת ערב ולאירוח

מוסיפים לתערובת בצל קצוץ דק וחופן גדול של פטרוזיליה קצוצה ומתבלים בכף לימון פרסי, מלח ופלפל. צילום הדס ניצן

מצרכים לכ-4 מנות ראשונות

1/2 קילו חזה עוף טחון

1/2 אבוקדו בשל כמו של אבוקדו גרנות

1/4 כוס קמח

1 בצל קצוץ דק

1 חופן גדול של פטרוזיליה קצוצה

1 כף לימון פרסי

1/4 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

צילום הדס ניצן

אופן ההכנה

מערבבים ½ קילו חזה עוף טחון עם ½ אבוקדו בשל ומעוך ועם ¼ כוס קמח.

מוסיפים לתערובת בצל קצוץ דק וחופן גדול של פטרוזיליה קצוצה.

מתבלים בכף לימון פרסי, מלח ופלפל.

מגלגלים לקציצות.

מכניסים לתנור בחום גבוה למשך כ-20 דקות.

הגשה

ניתן להגיש לצד אורז וסלט ירקות מתובל.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה