קציצות תרד וגבינה בולגרית מעודנת

מתכון ל- 5 אנשיםחומרים:חצי קילו עלי תרד טריים – שטופים, מיובשים וקצוצים גס 250 גרם גבינה בולגרית מעודנת 5% של משק צוריאל – מפוררת בידיים1 כף קמח3 ביצים1/4 – 1/2 כוס פירורי לחםמלחפלפל שחור גרוסקורט קינמוןקורט פלפל אנגלי גרוסשמן קנולה לטיגוןאופן ההכנה:מערבבים היטב את כל החומרים בקערה, עד קבלת תערובת אחידה.מחממים שמן במחבת. יוצרים קציצות מהתערובת.מטגנים עד הזהבה משני הצדדים.מגישים חם או קר.הגשה:מוצע להגיש בליווי לבנה עיזים ושמן זית של "משק צוריאל" המלצת השף:לקצוץ את התרד מספר שעות לפני הכנת המתכון ולהניח במסננת (להוצאת נוזלים מהתרד).להוסיף לתערובת מעט גרידת לימון לפני הטיגון.

מתכון ל- 5 אנשים

חומרים:
חצי קילו עלי תרד טריים – שטופים, מיובשים וקצוצים גס
250 גרם גבינה בולגרית מעודנת 5% של משק צוריאל – מפוררת בידיים
1 כף קמח
3 ביצים
1/4 – 1/2 כוס פירורי לחם
מלח
פלפל שחור גרוס
קורט קינמון
קורט פלפל אנגלי גרוס
שמן קנולה לטיגון

אופן ההכנה:
מערבבים היטב את כל החומרים בקערה, עד קבלת תערובת אחידה.
מחממים שמן במחבת.
 יוצרים קציצות מהתערובת.
מטגנים עד הזהבה משני הצדדים.
מגישים חם או קר.

הגשה:
מוצע להגיש בליווי לבנה עיזים ושמן זית של "משק צוריאל"

המלצת השף:
לקצוץ את התרד מספר שעות לפני הכנת המתכון ולהניח במסננת (להוצאת נוזלים מהתרד).
להוסיף לתערובת מעט גרידת לימון לפני הטיגון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר