קראמבל שקדים ופירות אדומים עם גנאש שוקולד מריר וקציפת תפוז

מתכון הקינוח של שף אלירן דאי - מנצח תחרות השפים במקומות עבודה 2018 של חברת ISS המשמש כשף של חברת אפלייד מטיריאלס

בצלחת קעורה מניחים כף גדושה מהקראמבל. ועליו מניחים מעט מרוטב הפירות האדומים ומעט פירות שלמים. צילום שמעון מלול מבעד לעדשה
בצלחת קעורה מניחים כף גדושה מהקראמבל. ועליו מניחים מעט מרוטב הפירות האדומים ומעט פירות שלמים. צילום שמעון מלול מבעד לעדשה

חומרים לקראמבל שקדים

80  גרם קמח

100  גרם מרגרינה

80  שקדים קצוצים

80  גרם סוכר חום

אופן ההכנה

מערבבים יחד הכל עד להיווצרות פירורים.

אופים בתנור שחומם ל- 180 מעלות במשך 10 דקות.

חומרים לרוטב פירות אדומים

5  יחידות פטל אדום

5 יחידות אוכמניות

5  יחידות תות שדה

1  כף נענע קצוצה

1  כף סוכר

1/4  כוס יין אדום

אופן ההכנה

מבשלים הכל יחד עד לקבלת רוטב סמיך בעל פירות שלמים.

חומרים לגנאש שוקולד מריר

100  מ"ל שמנת

80  גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה

מרתיחים את השמנת ויוצקים על השוקולד.

מערבבים לקבלת גנאש חלק ואחיד.

חומרים לקציפת תפוז

100  מ"ל שמנת מתוקה

1  כף גרידת תפוז

1/4  כוס מיץ תפוזים

1  כף סילאן

אופן ההכנה

מקציפים הכל יחד לקצף יציב ומקררים.

הצעת הגשה

בצלחת קעורה מניחים כף גדושה מהקראמבל.

עליו מניחים מעט מרוטב הפירות האדומים ומעט פירות שלמים.

בעזרת כף מייצרים "קאנל" של קציפת תפוז ומניחים על הקראמבל.

בצד יוצקים מעט מגנאש השוקולד.

מעטרים במעט עלי נענע טריים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה