קרואסון מבצק גבינות

מצרכים250 גרם גבינה1 קופסא גבינת קוטג' 9 אחוז200 גרם גבינה צהובה מגורדת200 גרם חמאה רכה2.5 כוסות קמח תופח1 כפית מלח1 ביצה טרופה קורט שומשוםחום תנור 180 מעלות.אופן ההכנה1. לערבב הכל בקערה או במיקסר.2. לקרר את התערובת מינימום שעתיים.3. לחלק את התערובת ל – 6 כדורים.4. לרדד את הכדורים בגודל של כ – 28 ס"מ כל כדור (גודל צלחת).5. לחתוך כל עיגול ל –10-12 משולשים.6. לגלגל כל משולש מהצד הרחב לצד הצר.7. להניח את המשולשים בתבנית אפייה.8. למרוח על המשולשים ביצה ולפזר שומשום.9. לאפות את המשולשים עד השחמה קלה.

מצרכים
250 גרם גבינה
1 קופסא גבינת קוטג' 9 אחוז
200 גרם גבינה צהובה מגורדת
200 גרם חמאה רכה
2.5 כוסות קמח תופח
1 כפית מלח
1 ביצה טרופה
קורט שומשום
חום תנור 180 מעלות.

אופן ההכנה
1. לערבב הכל בקערה או במיקסר.

2. לקרר את התערובת מינימום שעתיים.

3. לחלק את התערובת ל – 6 כדורים.

4. לרדד את הכדורים בגודל של כ – 28 ס"מ כל כדור (גודל צלחת).

5. לחתוך כל עיגול ל –10-12 משולשים.

6. לגלגל כל משולש מהצד הרחב לצד הצר.

7. להניח את המשולשים בתבנית אפייה.

8. למרוח על המשולשים ביצה ולפזר שומשום.

9. לאפות את המשולשים עד השחמה קלה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר