קרואסון מבצק גבינות

 

מצרכים
250 גרם גבינה
1 קופסא גבינת קוטג' 9 אחוז
200 גרם גבינה צהובה מגורדת
200 גרם חמאה רכה
2.5 כוסות קמח תופח
1 כפית מלח
1 ביצה טרופה
קורט שומשום
חום תנור 180 מעלות.

אופן ההכנה
1. לערבב הכל בקערה או במיקסר.

2. לקרר את התערובת מינימום שעתיים.

3. לחלק את התערובת ל – 6 כדורים.

4. לרדד את הכדורים בגודל של כ – 28 ס"מ כל כדור (גודל צלחת).

5. לחתוך כל עיגול ל –10-12 משולשים.

6. לגלגל כל משולש מהצד הרחב לצד הצר.

7. להניח את המשולשים בתבנית אפייה.

8. למרוח על המשולשים ביצה ולפזר שומשום.

9. לאפות את המשולשים עד השחמה קלה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה