קרוסטיני גבינת עזים

מצרכים: 150 גרם של תערובת לבבות חסה, עלי סלק אדום ועלי רוקט.עגבנייה אחת חתוכה ל"וודג'ים" – 10 פלחים מעגבנייה אחת יפה. 2 פטריות שמפיניון חתוכות לפרוסות.40 מ"ל של רוטב ויניגרט רימונים (על בסיס תפוזים, חרדל ורימונים).20 גרם אגוזי מלך שבורים. פלוט/באגט – פרוס ליחידות של 1 ס"מ – סה"כ 5 יחידותממרח פסטו – 30 גרם בערך. 5 פרוסות דקות של גבינת עיזים. פלפל אדום קלוי – קצוץ לקוביות קטנות – 20 גרם בערך. אופן ההכנה:מכניסים את התערובת חסות, העגבנייה, הפטריות והרוטב לקערה.מערבבים הכל בעדינות מבלי למעוך את החסות. מעבירים לכלי סלט גדול, ומפזרים מלמעלה את אגוזי המלך. מניחים את פרוסות הלחם פלוט/באגט על מגש. על כל פרוסה מורחים פסטו.מניחים מעל פרוסת גבינת עיזים ואת הקוביות פלפל אדום מלמעלה. מכניסים לתנור לבנים/טוסטר אובן ביתי – חום של בערך 280 מעלות ל- 2-3 דקות. מוציאים בזהירות ומניחים מסביב לסלט. ממתכוני עכבר שף 2009

מצרכים:
150 גרם של תערובת לבבות חסה, עלי סלק אדום ועלי רוקט.
עגבנייה אחת חתוכה ל"וודג'ים" – 10 פלחים מעגבנייה אחת יפה.
2 פטריות שמפיניון חתוכות לפרוסות.
40 מ"ל של רוטב ויניגרט רימונים (על בסיס תפוזים, חרדל ורימונים).
20 גרם אגוזי מלך שבורים.
פלוט/באגט – פרוס ליחידות של 1 ס"מ – סה"כ 5 יחידות
ממרח פסטו – 30 גרם בערך.
5 פרוסות דקות של גבינת עיזים.
פלפל אדום קלוי – קצוץ לקוביות קטנות – 20 גרם בערך.

אופן ההכנה:
מכניסים את התערובת חסות, העגבנייה, הפטריות והרוטב לקערה.
מערבבים הכל בעדינות מבלי למעוך את החסות.
מעבירים לכלי סלט גדול, ומפזרים מלמעלה את אגוזי המלך.
מניחים את פרוסות הלחם פלוט/באגט על מגש.
על כל פרוסה מורחים פסטו.
מניחים מעל פרוסת גבינת עיזים ואת הקוביות פלפל אדום מלמעלה.
מכניסים לתנור לבנים/טוסטר אובן ביתי – חום של בערך 280 מעלות ל- 2-3 דקות.
מוציאים בזהירות ומניחים מסביב לסלט.

ממתכוני עכבר שף 2009

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר