קרוסטיני חציל וקשקבל

חומרים ל- 4 סועדים:4 פרוסות לחם יבש2 חצילים100 גר' גבינת קשקבלשמן זיתמלח פלפל2 שיני שום קצוצותחופן עלי רוקטאופן ההכנה:לקלות לחם במחבת עם שמן זית מלח ופלפל עד להזהבה.לשרוף על אש גלויה חצילים במשך 15 דקות.לקלוף חצילים, למעוך, להוסיף מלח פלפל ושום קצוץ.להגשה:על צלחת יפה, לסדר לחם קלוי, מעליו עלי רוקט, חצילים ולגרד גבינת קשקבל.לטפטף שמן זית מעל.

חומרים ל- 4 סועדים:
4 פרוסות לחם יבש
2 חצילים
100 גר' גבינת קשקבל
שמן זית
מלח פלפל
2 שיני שום קצוצות
חופן עלי רוקט

אופן ההכנה:
לקלות לחם במחבת עם שמן זית מלח ופלפל עד להזהבה.
לשרוף על אש גלויה חצילים במשך 15 דקות.
לקלוף חצילים, למעוך, להוסיף מלח פלפל ושום קצוץ.

להגשה:
על צלחת יפה, לסדר לחם קלוי, מעליו עלי רוקט, חצילים ולגרד גבינת קשקבל.
לטפטף שמן זית מעל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר